Кладилница (Генерална дискусија)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Bang, you are death.

Вака се кладат средношколци и очајни луѓе. Четири безвредни настани на еден талон со коефициент помал од 2.
Сега што правиме?

Истата тактика до следното очајничко all in?

добро ајде ти си БОГ на кладењето и не ме замарај веќе... и ја сум ретардиран што ти пишувам кога знам дека нема со тебе излегување на крај... и од тие пари што ги добиваш плати си еден курс по англиски...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
добро ајде ти си БОГ на кладењето и не ме замарај веќе... и ја сум ретардиран што ти пишувам кога знам дека нема со тебе излегување на крај... и од тие пари што ги добиваш плати си еден курс по англиски...
Не се работи воопшто за тоа кој е Бог, кој е ретардиран. Ти предложи талон, јас ти реплицирав дека ПО МЕНЕ Надал не е добра идеја. Откако Надал победи, ти почна да делиш лекции за моето однесување на темава за кладењето, а од друга страна предлагаш талони кои се сигурен пат до финансиско самоубиство.

Гледам дека многумина овде се кладат на тој начин. На долги стази, невозможно да бидеш во плус со врзани талони, а посебно невозможно е ако играш девалуирани коефициенти, какви што најчесто се коефициентите на големите фаворити. Се работи за наједноставна математика која секој мора да ја знае ако сака да се клади.

И згора на се, имаш X2 на талонот. Не можам да ти кажам колку детски и аматерски е таквото кладење.

Инаку, потполно си во право за забелешката околу англискиот во тој мој пост.

:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
za deneska ke gi izigram
torino-roma 1x 1,79 uplata 1000
torino-romar gg 1,70 uplata 1000
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 09:28 ---
za deneska ke gi izigram
torino-roma 1x 1,79 uplata 1000
torino-roma gg 1,70 uplata 1000
другар дај боже да фатиш али јас со овие пари пре би ги стаил Rosenborg 1
Sandsval 1x

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
УТРИНСКО КАФЕ И трк во КлАдилницА :D да се фати границата на кошарка пред да биде падната :)

M

Mamba.

Гостин
Бетис 2
Утрехт 1
Стандард 2
Ница 1
Спартак М. Г.Г & 3+
Рудар Велење Г.Г & 3+

х30 = 5350

---

Евертон 1
Леванте 1
Самдориа 1
Лацио 1
Митјиланд Г.Г
Монпеље 2-3
Тромсо Г.Г & 3+

х40 = 4100

Ај со среќа на сите денеска :icon_mrgr:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Не се работи воопшто за тоа кој е Бог, кој е ретардиран. Ти предложи талон, јас ти реплицирав дека ПО МЕНЕ Надал не е добра идеја. Откако Надал победи, ти почна да делиш лекции за моето однесување на темава за кладењето, а од друга страна предлагаш талони кои се сигурен пат до финансиско самоубиство.

Гледам дека многумина овде се кладат на тој начин. На долги стази, невозможно да бидеш во плус со врзани талони, а посебно невозможно е ако играш девалуирани коефициенти, какви што најчесто се коефициентите на големите фаворити. Се работи за наједноставна математика која секој мора да ја знае ако сака да се клади.

И згора на се, имаш X2 на талонот. Не можам да ти кажам колку детски и аматерски е таквото кладење.

Инаку, потполно си во право за забелешката околу англискиот во тој мој пост.

:D
Чекај друже да те прашам нешто, гледам многу паметен се правиш, а не си.. Што има врска дали се кладел двојна шанса х1 или х2 ? ако сака и ке начука 10 утакмици 1.15 тебе ич куро да не те боли ,можи така му оди и од тоа прави ќар, те гледам многу паметен се правиш а најголема утка си од сите , поголем клошар од тебе нема на форумов .. Пошо гледам немаш друга работа и не те интересира ништо друго попаметно во животот; освен да седиш пред компјутер и да спамаш по форуми по 24h би те замолил да не ми го јадеш .!. повеќе ок/?, не знам админиве што чекат уште зошто не те банират

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Чекај друже да те прашам нешто, гледам многу паметен се правиш, а не си.. Што има врска дали се кладел двојна шанса х1 или х2 ? ако сака и ке начука 10 утакмици 1.15 тебе ич куро да не те боли ,можи така му оди и од тоа прави ќар, те гледам многу паметен се правиш а најголема утка си од сите , поголем клошар од тебе нема на форумов .. Пошо гледам немаш друга работа и не те интересира ништо друго попаметно во животот; освен да седиш пред компјутер, и да спамаш по форуми по 24h би те замолил да не ми го јадеш .!. повеќе ок/?
Мафо дете, ти си преглупав за овој свет.

Тебе кола ќе те изгазе некаде, ќе помешаш автопат со тротоар.

;)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Мафо дете, ти си преглупав за овој свет.

Тебе кола ќе те изгазе некаде, ќе помешаш автопат со тротоар.

;)
Ти кажав , тебе треба компјутерот да ти го земат и интернетот да ти го прекинат за да влезеш мАлцЕ во рЕален свет во живот, живот малце дА видиш, пошто гледАм не си излезен Од дОма нон стоп си на форумов , се трудам да ти помогнам но ти нејќеш е сега тоа е твој проблем сватиго какО совет :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ти кажав , тебе треба компјутерот да ти го земат и интернетот да ти го прекинат за да влезеш мАлцЕ во рЕален свет во живот, живот малце дА видиш, пошто гледАм не си излезен Од дОма нон стоп си на форумов , се трудам да ти помогнам но ти нејќеш е сега тоа е твој проблем сватиго какО совет :)
Мафо душо, да не ти се големите букви погрешно распоредени?

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Освен атлетико мадрид не ми иде идеја нешто посигурно, дајте уште нешто ај да ставам имам уште 1000-1500, и денес ако не фатам готов сум.

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
Освен атлетико мадрид не ми иде идеја нешто посигурно, дајте уште нешто ај да ставам имам уште 1000-1500, и денес ако не фатам готов сум.

Goteborg 1t12+!
Malmo 1&3+!
Maribor 1&3+!
La Coruna 1t12+!
Rosenborg 1t12+!

Goteborg se bori za LE,gostinot zacimentiran sredina,Malmo protiv ispadnatiot tim,domasen teren i titula,Maribor prejak na domasen teren,La Coruna prioritet da se vrati La Liga,gostite ovaa godina epten slabi,Rosenborg se nadeva na titula,isto kako lani,Stromgodset igra na tesko gostuvanje protiv zagrosen protivnik,koj mestoto mu e u prva liga,i moze da bide tamu sesto.realni tipovi,ali za prolazni nikoj nemoze da ti garantira.srecno

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom