Господ и лагата

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
E мој Спиро.. а јас само позајмица ти побарав, замисли да ти побарав нешто џабе. Слабо ова христијанството во практика. Најлоша работа е што сега ме фрли на темната страна, онаму каде што Лет3 е во право...

МУАХАХАХАХА ХАХАХ уште една душа придобив за мојот мрачен господар МУУУАХАХАХАА!!

hristijanstvoto uci deka nee se vo hranata tuku od sekoj zbor sto izleguva od ustata bozja

jas ne sum nikakov svedok tuko momce koj od svojata 10 godina ja proucuva biblijata i ednostavno go saka gospod

hristijanstvoto uci deka nee se vo hranata tuku od sekoj zbor sto izleguva od ustata bozja

пробај живеј 41 ден само од зборовите што излегуваат од устата божја без храна па ќе разговараме.....само пред да почнеш размисли.....според Hattab1... Бог последен пат проговорил пред околу 1400 години....и тоа не директно....туку преку Архангел Гаврил....

пробај живеј 41 ден само од зборовите што излегуваат од устата божја без храна па ќе разговараме.....само пред да почнеш размисли.....според Hattab1... Бог последен пат проговорил пред околу 1400 години....и тоа не директно....туку преку Архангел Гаврил....

Не се заебава Господ, строго преку посредници ни се обраќа

e sea gledam kolku ibrzuvaat satanistite isto i kako nivniot tatko cavolot koj rece tuka deka e jehovin svedok
и јас сум во јеховини од неодамна, стигнав до делот отворање врати него кажи дали има нешто опасно ако седам во јеховини? да знам да не испадне после Миле вака Миле онака

jas ne sum nikakov svedok tuko momce koj od svojata 10 godina ja proucuva biblijata i ednostavno go saka gospod
И јас не сум Интериста, така во никот ми текна да пишам...

Еве бидејќи од од 10 години (колку години имаш сега?) се бавиш со научно-истражувачка дејност, кажи ми дали е можно Исус да изгледал барем приближно како тој што го имаш на аватарот?

И јас не сум Интериста, така во никот ми текна
Еве бидејќи од од 10 години (колку години имаш сега?) се бавиш со научно-истражувачка дејност, кажи ми дали е можно Исус да изгледал барем приближно како тој што го имаш на аватарот?
И јас не сум Интериста, така во никот ми текна да пишам...

ne negoviot izgled nikoj ne go znae

ne negoviot izgled nikoj ne go znae
Како мислиш, никој не го знае? Никој не го видел Исус? Како тоа од старите филозофи се знае изгледот, и од Аце Македонски се знае, иако живееле далеку пред Исус... а од Исус никој не го знае.

Хмммм...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom