Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Оргинал сериите по кои е правена The Killing (данска верзија мислам дека беа?) вреди да ги симнувам?

Вреди. Првите две сезони од Американската се римејк од првата сезона од Данската(и не е се исто), после имаш уште две сезони од Данската. Мене оригиналот подобар ми беше.

Кажете некоја добра, интересна и секојдневна драма. По можност да е завршена и со млади фаци. Две последно изгледани серии ми се ГГ и Беверли, па наведете нешто слично на нив ако има ..
Може е доцна, ама гледам никој не ти одговорил до сега, па ај да ти дадам една препорака: One Tree Hill, my guilty pleasure ;) Завршена е, со млади фаци, потсетува на Беверли...

Ја гледа ли некој "The Crazy Ones" со Робин Вилијамс, кои лудории, некако сите како на ’дрога’ да ми се во серијава :pos::pos:

Ја гледа ли некој "The Crazy Ones" со Робин Вилијамс, кои лудории, некако сите како на ’дрога’ да ми се во серијава :pos::pos:

Страшно добри се, Робин растура секоја епизода со некоја приказна од животот негов:pos: Сара Мишел Гелар ми е некако напната само, мислам дека она треба да се опушти, другиве четворица се удрени во главата сите. Одамна се немам овака смеено на ситком.

Не сакам да има смеење во позадина, не предложувајте воопшто ако има.

Сакам да биде што е можно по реална. Шегите и настаните не ни мора да бидат реални, туку delivery-то (?) да биде природно...значи да им дозволуваат на актерите да импровизираат. Tресење камера е плус. Да бидат поврзани шегите, да не се чекаат актерите меѓу себе за кој попрво да си ја каже својата шега. Сакам дарк атмосфера, црн хумор, Луи-стајл. Да не биде клише или cheesy се разбира...
Shameless (us) if someones interested...
сите критериуми ми ги исполнува и плус добри цицки и жени има
фала anon psyside и другите што не ми ја предложија серијава :D

Некој ја фати ли новата серија на ББЦ, Ambassadors? Гледам има неколку епизоди, па ако ја гледал некој нека пише како е

FRESHMEAT, britanska komedija, light, interesna, odi treta sezona... Grupa studenti ziveat zaedno vo Manchester, site koj od koj porazlichen, ima fina prikazna serijata.

Серијава со доста слаб пилот, просечна втора епизода, од трета нагоре не прекинува да ме смее :pos:кои лудаци, мислам дека ова е наредниот Modern Family, памтам и таму првите епизоди беа слаби но ова дефинитивно е лудо! Ќе биде голема штета ако не добие втора сезона. Trophy wife

Дајте некој предлог за серија слична на The Walking dead :)
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 20:36 ---

--- надополнето: 16 ноември 2013 во 20:36 ---

Falling Skies!

ne mu ja misli nema da zazalis...top e!

Falling Skies!

ne mu ja misli nema da zazalis...top e!

Солидна серија, ја прекинав, треба пак да си ја пуштам, не е кузнае што али има нешто што ја прави поинаква, незнам......интересна ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom