- Член од
- 15 март 2010
- Мислења
- 5.869
- Поени од реакции
- 6.383
И Лајна да јаде у исто време ебате со тоа џуџето на чело шо го мрзи да живее, па златна топка море златен кур..Барса кур да пуши.
И Лајна да јаде у исто време ебате со тоа џуџето на чело шо го мрзи да живее, па златна топка море златен кур..Барса кур да пуши.
Ајде бееее...ферер или бердих што да одииграмм нека каже некој што го прати мечов???
Ајде уште двете дупли шанси и Реал.Дортмунд - 1, 1,4 коеф.
Бенфика - 2, 1,4 коеф
Реал Мадрид - 2, 1,3 коеф.
Нирнберг - 1x, 1,28 коеф.
Јувентус x2, 1,17 коеф
3,8 коеф. на 1000, чисти 2800 денари.
Торонто ми изглеа на поголема 2ка , него оваа али ти си знаеш :ДKlivlend 2 za ovaa Nok
Може,ама зависи од тоа ако му дозволат у кладилницата.Можно ли е ако постираш некаде добитно ливче, а сеуште не си ги подигнал парите, да ги подигне некое друго лице само со кодот? Ја не верувам, ама другар ми цело време ми вика да го тргнам ливчето..
ne se sekiraj nemoze nikoj da ti gi podigne, plus ima kameri kje vidat koj go uplatilМожно ли е ако постираш некаде добитно ливче, а сеуште не си ги подигнал парите, да ги подигне некое друго лице само со кодот? Ја не верувам, ама другар ми цело време ми вика да го тргнам ливчето..
Teбе секогаш кога подигаш пари те проверуваат на камера дали ти си го уплатил?ne se sekiraj nemoze nikoj da ti gi podigne, plus ima kameri kje vidat koj go uplatil
Sent from my U8180 using Tapatalk 2
Парма-Јуве очекувам да биде незгодна...Ајде уште двете дупли шанси и Реал.
Секој кој паметно игра во живо, уплаќа околу 50-та, 55-та минута...Не иде тоа така мајсторе ... не си свесен како лажат првите 10-20 мин и како се уиграни коа се мести утакмица.
Човече дај бе еден guide напрај да се опраиме и ние. Секој месец по 50тина евра губам :SСекој кој паметно игра во живо, уплаќа околу 50-та, 55-та минута...
Исклучоци се прелази кои се уплаќаат веднаш откако ке поведе послабата екипа...