Како се замислувате по 20 години?

• Креатор на темата Креатор на темата kity_cat
  • Време на започнување Време на започнување
Се замислувам како мизерен мрчатор на 55 години. Сличен на Штатлер и Волдорф, оние двата старци од Мапет шоу што си седат на тераса и мрчат по се што се движи :)

По 20 години? Нц, не си давам толку, најверојатно нема да сум на овој свет, а по некоја случајност ако сум, онда ќе си одлежувам доживотен затвор у Идризово. Пошто имам дугови за враќање :sneaky:

Со подобелена коса веројатно

Не се сеќавам дали имам коментирано на темава, ама сега ак ме прашаш, валда ќе имам 2-3 песа, и 2-3 мачки и можда ќе сум во некој ганџа стајл до крајот на мојот ебан живот!
А можда ќе добијам на лото!
А можда ќе сум 2 метри под земја, или 3 метри над небо...

најверојатно 2 метри под земја....

Па како оженет човек, со своја фирма ако останам во македонија или пак некаде надвор од земјава како незнам што. Ако останам тука се надевам дека ќе работам со професијата, да се оженам деца барем едно машко али какви и да се да се здрави и живи, би го запишал да тренира на почетокот боречки вештини или пливање и да не дозволам да направи некоја од моите грешки, а ако заминам надвор од земјава е тогаш незнам можеби војник во некоја специјална единица што би значело дека по 20 години е многу мала шансата да бидам жив, дилер на оружје, дрога или платен убиец или пак чистач на вца :pos:

Јас цело време се замислувам 20 години помлад,а не постар.Најверојатно е тоа што не сум женет,бидејќи децата се мерило за стареењето.Но годините си минуваат без разлика ние дали сме свесни за тоа или не,и оп кога ќе видиш,најубавите години од животот поминале.

Хммм... За 20 години се замислувам како фамилијарен човек со сопствена фирма надвор од државава, 2 жени и си уживам додека други работат за мене. :D

o_O

Згодна, со долга коса.
Сопруга на некој актер, мајка на 2-3 дечиња.
А работа... веројатно како бивш модел. Моментално писателка.

како шо го менувам табиетот на секој 2-3 години, очекувам некој workacholic што само 2-3 часа ќе му остануваат во денот за најбитните работи

Се замислувам како го јачам најновото Буати на автопатот Скупи - Лихнидос

Темно,тешко,суво,нешто ме јаде-гризе-копа и кине но сепак тивко,
само горе над мене се слушат некој гласови:Ај лесна му земја,бог да го прости...
вели првион зет и ја мава ракијата на екс, другион прво сипува капка -две на земи,па ги навлажнува малку усните и не ги испушта клучевите од рака од некогаш мојата кола.
Првион го фрла баш таму погледот во клучевите и му вели на другион.
-„Дај ги оние од гарсоњерата од центар и од куќата од Отовица,а ти земи го останатото“
-„Ја бе ти мене ќе ми кажуваш што да земам,каде беше ти до сега“, му вели на првиот.
И се фаќаат за гуша, а јас кај горе не можам да појдам,ама тие доле ќе дојдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom