Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Време е да си оди Алегри нај искрено.
Балотели абе нема воља за играње фудбал нека иде таму у некој ринг нека игра не тука ако навистина тоа го сака. Абате па и за у ринг не е :tapp:. Кака :cuc:Голчина синоќа и дефинитивно најдобар на терен.
Сеа со Фиорентина играме :unsure: Ел Шарави кога се враќа?

Мене друго не ми е јасно кај Алегри,зошто изјавува после мечот дека го извадив Маунтари зошто веќе имаше жолт,чекај не го извади дека беше камен ? :confused: Бирса јас сфаќам има кредит од двата гола ама ова е претерано веќе,да ти се одмили фудбал да гледаш. Поли ем трча нон стоп,ем технички е каде каде подобар од двајцата.
Друго,мајсторе,Кака не е крило бе........едино што му оправдувам е што го става Габриел.

Останатото си е тоа што си е,не може никој на Абот да му даде фудбалско знаење,ама барем смешен е за гледање прима топка и одма шири раце демек,нема бе нема тоа е,и ја враќа назад :pos:

Пацо и Шарави,очајно му фалат на тимов,а и Мексес добра работа им сврши ги остави со Заплата и Закарго.

Коментаторов :ROFLMAO: Дај некој нека го постира Круидели,дали ронел солзи вчера кога даде гол Кака

Шева тренер? Нема да ме изненади колкав мекуш станал Берлускони кога се во прашање жениве ништо чудно и ова да се деси нели кум му беше на Шева. Алегри требаше да се мења пред 2ипол сезони не сега далеку дека од тоа дека он е крив за ситуацијата. За ситуацијата е крив само стариот што нели беше разочаран што фановите не му верувале.:(:( и јас се натажив.

AC Milan forward Robinho has been drafted into Luiz Felipe Scolari's Brazil squad ahead of friendlies with Honduras and Chile as a replacement for Diego Costa.
Luiz Felipe Scolari has turned his attentions to the former Real Madrid attacker, who has seen his strong form at club level for the Rossoneri this season rewarded with a first call-up to the Selecao since 2011.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom