Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кака голчина, ама сетоа тоа во сенка на одбраната, по 2426262626 пат гол од ЦЕНТАРШУТ на ГЛАВА.

Веќе видена приказна дај гол и препушти им да играат па после ќе го внесиме Матри колку да имаме напаѓач. :pos:
И што корист имаше овој натпревар од Матри, Мунтари и Бирса? Преку она со чувањето на ваквите играчи до 75 мин и трета измена во 85 мин. Досега не сфати дека не иде со нив?
Мислев дека се опаметил, а он Матри та Матри ебате глупиот.
Верона со просеците везат ние се ебаваме со тактиките и милениците на Алегри.
Овој Абате кој го запишал на фудбал бе требало да биде чувар во продавница што ќе ги брка крадците.

Ја поодвратен Милан од овој не памтам, ни со Закероини, ни последната со Анечлоти, ни со Леонардо- ова НИКАД не било. Потсеќаат на Интер пред калчополи, жал да те фати .

Пак ли капитенот најдобар беше на терен ? Чисто онака прашувам.
Шиљо јбг се гледа дека нема 5 месеци играно фудбал,требаше подобро да затвори,а и Де Јонг ја промаши некако а можеше со глава да ја избаци.

Овој Бирса веќе 3-та по ред ја сере и уште игра,Мунтари е ебано неспособен ама пак игра пред Поли :rolleyes: Сам си се брка Алегри никој не го брка. Кака на крило го става,ало слеп :facepalm:
Балотели ова може му беше најслаба партија откако е во Милан,толку исфрустриран и безполезен го немам видено,дечко прибери се. Габриел и тој некако не сигурен на моменти,ама ок трема,мада јако расчистува на корни/слободни (y)

И за крај

Драг дневнику,Кака денес го постигна првиот гол после враќањето во Милан,тој се радуваше,многу се радуваше,а јас се нервирав,многу се нервирав.

:D

ајде сеа уште два пораза во следниве две што и не е за изненадување..Суљо едно точно додавање дали имаше, Балотели и Абате заедно со него најслабо изиграа.

Свршувате на голот на Кака , а дома играте мизерно и за малку ке изгубевте од Лацио ... до кое дереџе стигнавте , нема теории ни ЛЕ да играте ,по беден Милан не бил во последниве 20 години

Браво убав гол, што еба 3-4 шанси чисти тоа никому ништо нели :)

Балотели и Монтоливо днска најслаби, голот иде на душа на Капитенот, Циани беше негов играч, он само ноншалантно си застана и го пушти не се обиде да го стигне...

Габриел ми нема фаца за голман бе, многу смотан ми изглеа, ка сељанче некое од горно коњариовци ми е...

Абате :гомце:

Браво убав гол, што еба 3-4 шанси чисти тоа никому ништо нели :)

Ебал не ебал најдобар беше на терен, ја не видов друг да напрае шанса за гол освен Кака...

Дај нека го отпуштат не иде вака истите грешки секој натпревар. А нели викаше учам од грешките, ги учи и ги повторува. :D
Ако треба ќе собираме бод по бод ама шанса не се дава на другите и ќе се игра Матри и за друг нема место!!! :icon_lol:
Бирса вчера дојде и стана стандарден играч. Поли најдобар покрај Де Јонг и пак на клупа. Тешко со Фиорентина денес изгубија, а плус аматерот ќе одмара некои за ЛШ. Така да уште сега нека си ги пакува куферите а во сабота ќе лета.

Allegri: "It's important to get back winning so we can be close from the Europa League zone."

Лани беше задоволен со 3 место а сега со 5 (y)

Свршувате на голот на Кака , а дома играте мизерно и за малку ке изгубевте од Лацио ... до кое дереџе стигнавте , нема теории ни ЛЕ да играте ,по беден Милан не бил во последниве 20 години

ќути.. да не беше кака немаше да има на кого да го прават тоа :pos:
мислиш ние не сме свесни за фактите.. да беше до нас, ехее.. а вака, ќе си се радуваме барем на едната светла точка во цел тим (или добро две со габриел) и ќе си ќутимее :гик:

Знам дека падна на спортска на Милан и дојде да пишеш тука :), обичај е така да дојдат и да се испукаат.
Прво Лацио еднаш шутна на голот, одбрана катрастрофа секоја утакмица гол примаме..ЛЕ секако и да има можност намерно би губеле последните кола тоа е со сигурност за да не доје до вишок утакмици, слично како и Јуве пред некоја година.

Vekje i definitivno sekoj normalen fan na milan bi se soglasil deka pod itno mora da si ide alegti. Ne go biva za nisto. Sekoja utakmica kako e na klupa se poveke i poveke ni paga timskiot duh, ako produzat vaka uste 2-3 utakmici(so vakva igra) igracite sami so sebe kje se ispokaraat.
I da, balotelli veke preteruva, ne so bebeskiot mozok, tuku so nezalozbata na teren. No ajde, toj sluzi za zavrsuvanje akcii, problemot e so ne kreirame sansi. Valjda e demotiviran i on od igrata, postavenosta i idiotite pokraj nego.

Vekje i definitivno sekoj normalen fan na milan bi se soglasil deka pod itno mora da si ide alegti. Ne go biva za nisto. Sekoja utakmica kako e na klupa se poveke i poveke ni paga timskiot duh, ako produzat vaka uste 2-3 utakmici(so vakva igra) igracite sami so sebe kje se ispokaraat.
I da, balotelli veke preteruva, ne so bebeskiot mozok, tuku so nezalozbata na teren. No ajde, toj sluzi za zavrsuvanje akcii, problemot e so ne kreirame sansi. Valjda e demotiviran i on od igrata, postavenosta i idiotite pokraj nego.

Сакаш да кажеш дека Балотели стои во место цел натпревар и само чека некој да му подаде ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom