Формула 1 - сезона 2013

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
100 пати по весело беше лани со Грожан него годинава од ко му го погодија иљачот.

Хахахаха почнаа веќе со постерите, а изгледа и блиску е работата да се официјализира .. Кој знае уште што ќе измудрат дур почне наредната сезона ако ги спојат. Едно е загарантирано, весело ќе биде да све паре .. :pos::pos:
A5BFNRICYAEMrt3.jpg:large

image.png

548988_419176508138126_2058383891_n.jpg

frabz-pastor-maldonado-challenge-accepted-e6986d.jpg

Значи не сомнено е дека во секоја ера на Ф1 мора да има минимум еден камиказа .. овој пат страшна комбинација ке се има во Лотус,редовно ке се гледа камиказа парти ..

don't shout there motherfucker i will get out when i have a chance but not on a fast corner...:pos:
И како да не си фан на ѕверов :ROFLMAO:

Како да не си фан? Раиконен иако е одличен возач, е ТЕШКО НЕПИСМЕНО самобендисано сељачиште што нема трошка од култура во главата.

Како да не си фан? Раиконен иако е одличен возач, е ТЕШКО НЕПИСМЕНО самобендисано сељачиште што нема трошка од култура во главата.

Твое мислење.Јас сум за Кими во Ф1,заради болдов,кој е неспорен,а колку е писмен и дали бил културен,ич не ме интересира.

Неке да трпи човекот срања од новинари и политички игри што се вртат во Ф1,некултурен е спрема тие што смета дека не треба да биде,таков е ликот,нема живци,иначе сум го видел Кими во многу пристојни изданија.
Битно факт е дека е прејако возачиште.

Неке да трпи човекот срања од новинари и политички игри што се вртат во Ф1,некултурен е спрема тие што смета дека не треба да биде,таков е ликот,нема живци,иначе сум го видел Кими во многу пристојни изданија.
Битно факт е дека е прејако возачиште.

Исто е факт дека дел од неговите фанови се фанови баш ради таа дрскост и непристојност. Бидејќи сметаат дека е многу кул тоа што го прави. И тие негови пресметки со кого и како треба да биде не му се баш точни.

Една интересна работа шо забележав дали во Абу Даби рекламите со алкохолот се забранети на Форс Индија приметив дека се остранети од болидот, а на Мекларен на визирот на кацигата каде шо стоеше Џони Вокер друго има.

Знае ли некој каде да гледам ф1 квалификации? (на интернет некаде) Пошто на мрт гледам дека не им е во програма??!

Една интересна работа шо забележав дали во Абу Даби рекламите со алкохолот се забранети на Форс Индија приметив дека се остранети од болидот, а на Мекларен на визирот на кацигата каде шо стоеше Џони Вокер друго има.

и шампањот не е шампањ,туку некоја си врста на сок.истото е и во бахреин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom