WTF... јас знам дека имам ненормален ум ама ова е претерано..
Ај објаснување, зошто никако не можам да ги поврзам работите ни свесно ни потсвесно...
Влегувам во куќата на баба ми (по мајка), и ме пречекува мама растрчана на сите страни, се спрема баба да ја однесе во болница. Зошто што и се случило? - јас прашувам. Мајка ми: Па време е, ќе се пораѓа..

WUT? 80 годишна старица? Дедо е починат веќе, чие е бебето? Значи од цела луда куќа сите се однесуваа дека тоа е нешто најнормално само јас фрикав (какво бебе вие нормални ли сте, зошто не абортирала и онака не е добра со здравјето бебето само ќе ја истошти и сл. работи). Некст сцеен - болница, чекам се да заврши со други рандом луѓе кои исто чекаат бебе, и на крај ме викаат да го видам. Бебето беше најдебело од сите други бебиња, но како што го гледав стануваше се погрдо и погрдо, за на крај да се претвори во монструм со зелени израстоци низ цело тело и деформитети на рацете и нозете

и најнормално лекарот кажа дека нема да преживее зошто имал некој израсток (поточно влакно) во стомакот.... и се разбудив
п.с. баба ми умре пред две години