Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ги инсталирав сите можни плеери што ги бара филмовизија и пак неможам да гледам, ШТО Е ПРОБЛЕМОТ !? Ауу многу се изнервирав !!

Добро ги инсталирав сите можни плеери што ги бара филмовизија и пак неможам да гледам, ШТО Е ПРОБЛЕМОТ !? Ауу многу се изнервирав !!

ај подобјасни малку?

ај подобјасни малку?
Па нели отвараш filmovizija.com и флеш плеер, незнам што 100 работи бара сите ги симнав ги инсталирав и неможе и неможе да се пушти филм, ми го пукнаа филмот ќе го скршев лаптопот за малце, што е проблемот?

Па нели отвараш filmovizija.com и флеш плеер, незнам што 100 работи бара сите ги симнав ги инсталирав и неможе и неможе да се пушти филм, ми го пукнаа филмот ќе го скршев лаптопот за малце, што е проблемот?

Бегај од странава ко од ѓавол. Јава ти е најгадна ствар што можеш да ја ставиш во компјутер. Иди симни си се што ти треба од торенти. Што сакаше да гледаш?

Koga ke go uklucam laptopov ne mi gi pokazvit wireless mrezite, to est mi kazvit kako voopsto da nemat wireless a i hot keys ne rabotet .
wi-fi.png
Kako sto e UMTS zatemnato taka i WLAN e,a dolu na laptopov svetit deka imat Wi-fi. Pa za da go vratam vo funkcija morat da go restartiram 5-6 pati a i toa koga ne pomogvit morat baterijata da mu ja istavam . E sea dali imat drugo resenie zosto vaka se gubit mnogu vreme.

Си работеше нормално и одеднаш се рестартира самиот и при уклучување се појави ова :

Attachments

• IMG_20131031_151901.jpg
    IMG_20131031_151901.jpg
    461,7 KB · Прегледи: 23
Одредени (не сите) видеа на youtube не ми се отвараат т.е. не почнуваат да се вчитуваат, и се појавува следново:
EQSBzlu.png

Anything?

Детално изгуглав, од empty cache, delete cookies, update flash player and browser, промени на dns сервери се пробав, нејќи.

Одредени (не сите) видеа на youtube не ми се отвараат т.е. не почнуваат да се вчитуваат, и се појавува следново:

Anything?

Детално изгуглав, од empty cache, delete cookies, update flash player and browser, промени на dns сервери се пробав, нејќи.

Најверојатно си на Firefox? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom