Samsung Galaxy S4 mini или Samsung Galaxy Mega

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Единствена ствар што ме спречува да земам Нексус или било каков Сони модел се виртуелните копчиња на екранот. Знам ситница е али можеле да ги сместат на самиот телефон :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Се се ама телефон со над 5 инчи екран е промашена инвестиција... 5 инчи да речеме би бил лимит како што е С4 и евентуално новиот Нексус 5.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Единствена ствар што ме спречува да земам Нексус или било каков Сони модел се виртуелните копчиња на екранот. Знам ситница е али можеле да ги сместат на самиот телефон :)
И што им фали?
баш подобро се губат кога ќе пуштиш видео, се менуваат ако некоја апликација и треба 4то копче или промена на копчињата и се вртат како ќе го свртиш телефонот

мене ми се баш плус

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Кога мислиш да маваш 20К земи си с3.
С3 има нешто поспор процесор (1.4 Ghz) али Quad Core е. Не сум толку упатен али разбрав дека Quad Core е боље за игрици а Dual Core со 1.7 Ghz е боље за апликации. И онака не сум по гејмање на телефон (освен Angry Birds и нешто такво ситно друго не би инсталирал). Објективно гледано што би било подобро, четиријадрен процесор на помала брзина или двојадрен на поголема?
И не знам дали значи нешто али на бенчмарк тестовите С4 мини е боље од С3

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa
Ако екранот дава слика и тачот работи секаде тогаш може и само стаклото да се смени
пиши ми боја каква ти е телефонот, на ПП па ќе ти кажам цена контакт итн

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Има многу што се жалат од ’’мегата’’ поради меморијата и поради минималниот лаг што понекогаш се појавува.

Kajgana Shop

На врв Bottom