- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 691
Единствена ствар што ме спречува да земам Нексус или било каков Сони модел се виртуелните копчиња на екранот. Знам ситница е али можеле да ги сместат на самиот телефон
Кај има HTC One Mini да се купи?Јас би ти препорачал HTC One Mini
А ако сакаш стрикно од тие двата кои ги спомна S4 Mini
http://www.youtube.com/watch?v=z1eFwsa5WwU
И што им фали?Единствена ствар што ме спречува да земам Нексус или било каков Сони модел се виртуелните копчиња на екранот. Знам ситница е али можеле да ги сместат на самиот телефон
Нема кај нас сеуште.Кај има HTC One Mini да се купи?
С3 има нешто поспор процесор (1.4 Ghz) али Quad Core е. Не сум толку упатен али разбрав дека Quad Core е боље за игрици а Dual Core со 1.7 Ghz е боље за апликации. И онака не сум по гејмање на телефон (освен Angry Birds и нешто такво ситно друго не би инсталирал). Објективно гледано што би било подобро, четиријадрен процесор на помала брзина или двојадрен на поголема?Кога мислиш да маваш 20К земи си с3.
Ако екранот дава слика и тачот работи секаде тогаш може и само стаклото да се смениmi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa