Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играл некој Бетмен оригинс?од замунда ја изрежив заебава на првиот диск вели ансупортед диск...незнам читам коментари и на пират беј за истата игра го имат истиот проблем

Ја играл некој Бетмен оригинс?од замунда ја изрежив заебава на првиот диск вели ансупортед диск...незнам читам коментари и на пират беј за истата игра го имат истиот проблем

На каков диск ја изрежа? За Xbox 360 ти треба blu ray диск.

Дечки кажетеми за асесинг крид 3 дали треба да ги режам двете цд-а или можи со првото или фторото да се игра како што беше со некој предходни игри?

Дечки никаде номожам да најдам празни DVD+RDL може некој да ми каже кај има во кои продавници фала однапред

Здраво на сите.
Му купив на син ми X box360 - кракуван за да може да игра со пиратски игри. имам две прашања :
1. Дали може со кракуван да се игра on-line?:unsure:
2. Дали може ФИФА 14 да се игра on-line?:unsure:

Ке ми помогне ли некој ке Ве молам?имам xbox 360 со RGH, и досега немав никакви проблеми.Си симнував игри и преку ISO2GOD си ги префрлав,но сега на некои нови игри како GTA V,Battlefield 4,ми се појавуваат некакви проблеми и неможам да ги играм.Читав по некои форуми треба некоја папка content да се копира, би Ве замолим за помош ако некој веќе имал такво искуство. ОДНАПРЕД БЛАБОДАРАМ :cuc:
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 23:29 ---
Ке ми помогне ли некој ке Ве молам?имам xbox 360 со RGH, и досега немав никакви проблеми.Си симнував игри и преку ISO2GOD си ги префрлав,но сега на некои нови игри како GTA V,Battlefield 4,ми се појавуваат некакви проблеми и неможам да ги играм.Читав по некои форуми треба некоја папка content да се копира, би Ве замолим за помош ако некој веќе имал такво искуство. ОДНАПРЕД БЛАБОДАРАМ :cuc:

Дечки ај помош малку земав да режам xdg3 игра и никаде не ми се појави да бирам Truncate туку дирекно некои ерори трај аген дали треба да подесам нешто во опциите ИмгБурн некаде грешам :(

Здраво на сите.
Му купив на син ми X box360 - кракуван за да може да игра со пиратски игри. имам две прашања :
1. Дали може со кракуван да се игра on-line?:unsure:
2. Дали може ФИФА 14 да се игра on-line?:unsure:

Да и да. Јас играм веќе 2 години така, само играта да биде снимена 100% на verbatim DVD и да не го зголемувате ризикот од банување со ставање на секакви други пиратски игри (особено НИКАКО пред официјално да излезат).

Го уклучувам хбохов после 1 година, и не се уклучува :pos:. 3 црвени светла си светкаат. Сега ќе го редам во пешкири да го загреам. Барем тоа најдов.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 18:48 ---
Ама не се уклучува не се уклучуваат вентилаторите. Само седи си трепка црвено. Можно е да нема струја? На полначот свети само портокалево...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom