Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
џоистициве што се од стариот х360 може да работат на новиве слим конзоли?
Денес брат ми зема xbox половен , ми рекоа дека треба да се апдејтува за да играм пиратски игри.Е сега ,можело да се читува за да инсталирам на харддиск или за да играм со цд, па ме интересира што е подобро по вас и ако ми ја предложите првата опција да ми објасни некој како да ги инсталирам игрите.
RGH има некој направено од вас?
Само мене ме зеза фифа и дури и со музика при пуштање пак ми дава failed to authorize disc после некое време?
RGH има некој направено од вас?
Ја имам ргх и ми работи перфектно. Со ФСД 3.0. работи све
Здраво. Во последно време имам проблем со флешуван XBOX 360 LT 3.0. Проблемот е во тоа што некогаш не ги чита игрите, xgd3 почесто. Некогаш ми вика Mixed Disc Media некогаш ќе се пушти играта па после disc is unreadableИгрите ги режам на Verbatim DVD+R DL MKM 003 и тоа со LiteON iHAS124b режач и ImgBurn на 4x брзина. Исто така drive-от на xbox-от прави многу чудни звуци: како да го гребе DVD-то. XBOX-от е доста стар 3 години сигурно има arcade модел е... Ве молам помош!
![]()
Здраво. Во последно време имам проблем со флешуван XBOX 360 LT 3.0. Проблемот е во тоа што некогаш не ги чита игрите, xgd3 почесто. Некогаш ми вика Mixed Disc Media некогаш ќе се пушти играта па после disc is unreadableИгрите ги режам на Verbatim DVD+R DL MKM 003 и тоа со LiteON iHAS124b режач и ImgBurn на 4x брзина. Исто така drive-от на xbox-от прави многу чудни звуци: како да го гребе DVD-то. XBOX-от е доста стар 3 години сигурно има arcade модел е... Ве молам помош!
![]()
Зашто на 4x брзина?
Тоа ти е проблемот, режи ги на 2,4x!
Прв пат ја отварам темава, ме интересира гејмери кај у Скопје може да се најдат оргинал игри за xbox360 и да не знае некој која е цената на COD MW3 и COD Black Ops?