Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
џоистициве што се од стариот х360 може да работат на новиве слим конзоли?

Само мене ме зеза фифа и дури и со музика при пуштање пак ми дава failed to authorize disc после некое време?

Денес брат ми зема xbox половен , ми рекоа дека треба да се апдејтува за да играм пиратски игри.Е сега ,можело да се читува за да инсталирам на харддиск или за да играм со цд, па ме интересира што е подобро по вас и ако ми ја предложите првата опција да ми објасни некој како да ги инсталирам игрите.

Да ги инсталираш на хард ти е подобро и нема да ти брмчи а некој игри имаат и подобри перформанси кога ги инсталираш на хард диск, за инсталација треба само да стиснеш game details и после ти дава опција install
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 10:01 ---
RGH има некој направено од вас?

јас сакав да правам ама многу заебанции има кога треба да се прави апдејт на дашот, а на некој конзоли и бавно вчитува
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 10:03 ---
Само мене ме зеза фифа и дури и со музика при пуштање пак ми дава failed to authorize disc после некое време?

и мене ме зезаше снимена како truncate , ама си ја купив од еден на оглас и сеа е ок

Здраво. Во последно време имам проблем со флешуван XBOX 360 LT 3.0. Проблемот е во тоа што некогаш не ги чита игрите, xgd3 почесто. Некогаш ми вика Mixed Disc Media некогаш ќе се пушти играта па после disc is unreadable :mad: Игрите ги режам на Verbatim DVD+R DL MKM 003 и тоа со LiteON iHAS124b режач и ImgBurn на 4x брзина. Исто така drive-от на xbox-от прави многу чудни звуци: како да го гребе DVD-то. XBOX-от е доста стар 3 години сигурно има arcade модел е... Ве молам помош! :)

Здраво. Во последно време имам проблем со флешуван XBOX 360 LT 3.0. Проблемот е во тоа што некогаш не ги чита игрите, xgd3 почесто. Некогаш ми вика Mixed Disc Media некогаш ќе се пушти играта па после disc is unreadable :mad: Игрите ги режам на Verbatim DVD+R DL MKM 003 и тоа со LiteON iHAS124b режач и ImgBurn на 4x брзина. Исто така drive-от на xbox-от прави многу чудни звуци: како да го гребе DVD-то. XBOX-от е доста стар 3 години сигурно има arcade модел е... Ве молам помош! :)

си пробал ли да ја инсталираш играта на hdd или си направил ли верификација на дискот, зошто често може да се сними до крај мегутоа да има грешка некаде и таа да ти прави проблем

Зашто на 4x брзина?

Тоа ти е проблемот, режи ги на 2,4x!

имам вишок xbox 360 250gb добиен како подарок, со РГХ чип и 13 игри во ХДД-то. Заинтересирани ПП

Прв пат ја отварам темава, ме интересира гејмери кај у Скопје може да се најдат оргинал игри за xbox360 и да не знае некој која е цената на COD MW3 и COD Black Ops?

Прв пат ја отварам темава, ме интересира гејмери кај у Скопје може да се најдат оргинал игри за xbox360 и да не знае некој која е цената на COD MW3 и COD Black Ops?

Можеш да најдеш користени за поефтино, пробај на reklama5/pazar3.
Или во ова новово, Game_On ,
во IDC исто имаат нешто игри, ама незнам колкав е изборот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom