Bleach

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставував дека настаните ќе течат малку поинаку, ама сум погрешил. :vozbud:

Одличен чаптер, којшто ме предупреди да не нагаѓам пред време како и што би било... :drk:, но од друга страна :( за
Toshiro i Sai Fon

:place:

Претпоставував дека настаните ќе течат малку поинаку, ама сум погрешил. :vozbud:

Одличен чаптер, којшто ме предупреди да не нагаѓам пред време како и што би било... :drk:, но од друга страна :( за
Toshiro i Sai Fon

:place:
Што ќе кажеш за денешниов чаптер ?
Според мене подобар од минатонеделниот чаптер, Urahara at his best :cool:

Што ќе кажеш за денешниов чаптер ?
Според мене подобар од минатонеделниот чаптер, Urahara at his best :cool:

wait 5-10 mins, i need to read Naruto, Bleach and then ONE PIECE. :D
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 13:08 ---
wait 5-10 mins, i need to read Naruto, Bleach and then ONE PIECE. :D

:vozbud: Урахара Киске!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Алал да му ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Дај бе малце ја разработиме темава (оптимист сум јбг :D ), @mute , @BrunoFresh ....

Што мислите кој беше најјакиот Arrancar, а кој од капетаните? :))

Честопати по странициве начекувам како Харибел била најјака од кај Arrancars, зошто?
-За мене број еден Arrancar ми беше Barragan, сеуште се чудам како Aizen победи против него. o_O

После него одма би бил Ulqiorra па тек Stark.

Дај бе малце ја разработиме темава (оптимист сум јбг :D ), @mute , @BrunoFresh ....

Што мислите кој беше најјакиот Arrancar, а кој од капетаните? :))
Care Aizen ima e cup tehniki koi ne sme gi videle a Za najjak arrancar mislam stark ne bese za dzabe broj 1 toj or Kapetanite sega mislam deka kenpach so bankai pa bi rekol mu nema ramen

Честопати по странициве начекувам како Харибел била најјака од кај Arrancars, зошто?
-За мене број еден Arrancar ми беше Barragan, сеуште се чудам како Aizen победи против него. o_O

После него одма би бил Ulqiorra па тек Stark.

1. Ulqiorra
2. Start
3. Gilga
5. Grimmjow

Старио имаше instant move, на некој начин патување во времето. Плус што ќе допреше уништуваше... затоа и за мене беше да биди крал на Хуеко Мундо, ама па Аизен како го победи и после тоа да го става бр. 2...

Добро Bleach како Bleach малце досадна приказна има ...ама интересна за гледање , тепачки ова она :)

Добро Bleach како Bleach малце досадна приказна има ...ама интересна за гледање , тепачки ова она :)

Богами, само првиот арк беше јак, после се друго... ама затоа пак прејаката музика и епик моментите во тепачките се... :vozbud:. :)

Богами, само првиот арк беше јак, после се друго... ама затоа пак прејаката музика и епик моментите во тепачките се... :vozbud:. :)

Ichigo 100 пати умре 100 пати се оживеа 100 пати гиизгуби мојќите и 100 пати ги врати и пак најак беше :D

Ја немаш прочитано мангата затоа.... не знаеш зошто било така, дури и можеби ќе ти биди смешно. :)

Жими ташлаков таа мангата е. Ни ефекти има ни ништо... Пушта некој банкаи..2-3 страни џоа прашина нешто цртано со молив исчкртано и на крај претворен тој во некоја друга форма. Затоа не читам манги. Ништо неможиш да видиш и осетиш :D

Жими ташлаков таа мангата е. Ни ефекти има ни ништо... Пушта некој банкаи..2-3 страни џоа прашина нешто цртано со молив исчкртано и на крај претворен тој во некоја друга форма. Затоа не читам манги. Ништо неможиш да видиш и осетиш :D

Ќе го надокнадиш тоа со јутуб Stand up be strong.. и ќе ги читаш Епик моментите особено на почетокот од мангата, па и сеа! xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom