Фан Клуб: Фиорентина

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Добро е... тешка утакмица и очекував :) Али Квадрадо другарче, Брзи воз из тексаса :D Момчето е феномен !!! :vozbud:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Судијава ИДИОТ!!! Не заеба многу што му даде жолт картон на Г.Родригез кој нема да може да игра у среда против Наполи. Идиот, тежок...немаше никаков контакт

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Судијава ИДИОТ!!! Не заеба многу што му даде жолт картон на Г.Родригез кој нема да може да игра у среда против Наполи. Идиот, тежок...немаше никаков контакт
Аиии не заебавај... а значи затоа се бунеше толку Гонзало, а точно дека немаше никаков контакт... јас помислив дека ради тоа шо немаше фаул се бунел... ц ц ц педерска работа

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Добра вест е дека Амбросини ќе биде спремен против Милан у сабота. За тој натпревар ќе го имаме и Гонзало назад. За против Наполи Ребиќ се враќа.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Утрово сум врескал од среќа до неба :D
Гледам поштар на врата, и ми вика повели ова е за тебе... Викам фала и си влегувам внатре. Отварам и има што да видам, испратено од Violachannel сум изберен за еден од 100 те најголеми посетувачи на сајтот и клубот ФИОРЕНТИНА како благодарност, ми го испраќа ова:

...

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud::vozbud: :vozbud:
Е ова е вистински клуб за вистински навивачи !!!
FORZZA FIORENTINA PER SEMPRE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ау ова е феноменален потег.
А замисли некој фан на останативе екипи или некој рандом новиран добие исто дрес ? :ROFLMAO:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ау ова е феноменален потег.
А замисли некој фан на останативе екипи или некој рандом новиран добие исто дрес ? :ROFLMAO:
Ќе го осети истиот филинг шо го осетив јас :icon_lol:

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
mnogu loso...uste poraz ni falese pokraj isklucuvanjeto(nepravedno) na cuadrado...
ke recam samo deka sme ekipa za europa league i nisto drugo...prerazocaran sum
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 22:53 ---
dada odbranata ni e svajcarsko sirenje ,premnogu golovi primame

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Наполи,ебати тимот 'шампионски' ваков,цело време ко пи..ња се бранеа,2 контри,2 гола :facepalm:
а на судијава господ нека му е напомош,гарант ќе го силуваат па ќе го пуштат да си иде од Фиренца,да му еб.м све по списак,и на таа муцка крива да му се издркам,копиле проклето,ем чист пенал не ни даде ем без Гуардадо на Сан Сиро идеме у сабота....пу

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
sekogas isto pa isto vo italija.....sudiite ne dupat koga ke posakaat...nz poveke dali sakam da navivam za tim od italijansko prvenstvo..................se povlekuvam decki,se najubavo na site

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Epa milo mi e , znaete zasto , ne gledate koa ve dupat site , a samo go imate so Juventus , neznam zasto no epten emotivno , kamoli da bevte protiv site vaka , nemate mentalitet za Skudeto , ne znam za sto ke bidete pameteni , pominuvaat godinite , Firenze ostanuva tamu kade sekogas bilo :)

Ne e provokacija ovoj post , no ne treba da se palite samo vs Juve , znam za rivalstvoto , ama dosta kompleksi imate i jasno se gleda .

Kajgana Shop

На врв Bottom