Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Мартинки, каде, колку пари :D ? Ако може у Велес каде? :D

Во Велес нема одамна. Не си ги фрлај парите на Др. Мартинс, квалитетот не е ни малку ист како порано. Права мартинка, квалитетна, убава на изглед и евтина - не наоѓаш.

Мартинки, каде, колку пари :D ? Ако може у Велес каде? :D

Во Велес не знам. Во Скопје има во „Metal Shop Influence“. Toa e во Карпош 3, ТЦ Лептокарија. Жолта е рекламата, продавницата гледа накај Партизанска, до нејзе има пиљара. За цените, не сум сигурен. Мислам дека одат од 4000 па нагоре.

Во Велес нема одамна. Не си ги фрлај парите на Др. Мартинс, квалитетот не е ни малку ист како порано. Права мартинка, квалитетна, убава на изглед и евтина - не наоѓаш.

Има дечки што продаваат носени, стварно квалитетни и зачувани, ама шубе ми е да гурам нога у туѓа чизма xD

да не знае некој кај нас да има ?
pg-4655_1z.jpg

Да не знае некој од каде може да купам УВ-сијалица, ама баш сијалица не неонка и колку пари се отприлика?

Ми донесоа поклон дуксер од Милано и се си е супер освен логото пирели кое долниот дел од буквата п се одлепува по малце. Каде низ нашево Скопје можам да го поправам ова? Ќе ви бидам благодарен

1385752_397496637045411_957430202_n.jpg

Ми донесоа поклон дуксер од Милано и се си е супер освен логото пирели кое долниот дел од буквата п се одлепува по малце. Каде низ нашево Скопје можам да го поправам ова? Ќе ви бидам благодарен

1385752_397496637045411_957430202_n.jpg

Нигде, тоа е мн честа мана на неквалитетни принти лесно се одлепуваат, или одлепи ја скроз или пробај со скалпер внимателно да го исечеш делот што е незалепен односно таму кај што почнало да ти се љупи

Нигде, тоа е мн честа мана на неквалитетни принти лесно се одлепуваат, или одлепи ја скроз или пробај со скалпер внимателно да го исечеш делот што е незалепен односно таму кај што почнало да ти се љупи

Не ми е проблем да ја одлепам целосно само нејќам да ми остане бело како што е сега каде што почнало да се лупи

Не ми е проблем да ја одлепам целосно само нејќам да ми остане бело како што е сега каде што почнало да се лупи

Тоа белото како корка што останало на материјалот пробај со чист алкохол да затрљаш околу местото би требало да искочи пошто тоа е вид на прашак од самиот принт што останал при топлината од нанесувањето на принтот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom