Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мошне веројатно.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 19:35 ---
енеска околу 16.30 часот во близина на претседателската вила на Водно на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, се слушнале неколку поединечни истрели од пиштол, дознава Телеграф од полициски извори.

Според информациите до кои дојдовме, по пријавувањето на пукањето на терен испратени се припадници на единицата „Волци“, кои забележале три лица, од кои едното женско, како се движат кон населбата Жданец.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на сторителите, а покрај единицата „Волци“ на терен се излезени повеќе служби.

(Телеграф.мк)

еве и до друг извор.

Сигурно е точно штом кажале волците дека ги виделе и кажале на каде се упатиле.Тука е дадена и населбата Жданец така да ова е точно само не верувам ова да излезе во јавност ова ќе го чуваат како топ сикрет.

Се гледа по џиповите.
Пред 15 години прво АРМ па МВР купи вакви џипови , со транспортен дел кој не е застаклен.
МВР ги користеше и како марици.

Слушнав дека и Урко бил дел од Волците во периодот одколу 2001 а потоа и нивен инструктор.Дали е точна информацијава?

Слушнав дека и Урко бил дел од Волците во периодот одколу 2001 а потоа и нивен инструктор.Дали е точна информацијава?
За урко јас знам од 97 до 2002 бил во волците.Инструктор никогаш не е бил тој не е толку способен,брз и спретен за да биде инструктор.За да се биде инструктор треба многу повеќе одколку да имаш само мускули.
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 14:12 ---
Се гледа по џиповите.
Пред 15 години прво АРМ па МВР купи вакви џипови , со транспортен дел кој не е застаклен.
МВР ги користеше и како марици.
Точно така се имам возено во таков дефендер.На тигрите имам го и палено само бев многу мал не можев да го возам.Баже сигурно знае кој ме и возел во него, мојот чичко кој беше од 96 до 2006 најспремниот човек во есз исто така и нивен главен инструктор К.Л. од берово на некого можеби ќе му текне за кој човек правам муабет.

До кога мали деца ќе пишуваат по форумов!

Точно така се имам возено во таков дефендер.На тигрите имам го и палено само бев многу мал не можев да го возам.Баже сигурно знае кој ме и возел во него, мојот чичко кој беше од 96 до 2006 најспремниот човек во есз исто така и нивен главен инструктор К.Л. од берово на некого можеби ќе му текне за кој човек правам муабет.

Човеку и се палиш по форуми,Деца плачат за такви врски!
Зошто не си и ти таму?
За да постанеш инструктор навистина треба да ја имаш премногу соживеано кариерата во Тигар.

До кога мали деца ќе пишуваат по форумов!

Батка ова како мантра ти е.
Во форум не можеш да забраниш на никого да пишува.
Они со непримерна содржина треба да се бришат.

Човеку и се палиш по форуми,Деца плачат за такви врски!
Зошто не си и ти таму?
За да постанеш инструктор навистина треба да ја имаш премногу соживеано кариерата во Тигар.
Млад сум уште.Брат чабе е дека имам такви врски кога прво могу тешко скоро и невозможно се влегува во мвр откако влезеш во мвр после и ти самиот можеш да идеш во есз.Точно така за да станеш главен инструктор на тигрите треба многу леб да се изеде и треба многу повеќе од мускули.Пошо мускулите не ти ја даваат брзината и умот.

Пукање на Водно во близина на вилата на претседателот Иванов

Припадниците на единицата Волци на АРМ, кои ја обезбедуваат претседателската вила попладнево во МВР пријавиле дека слушнале неколку истрели на Водно. Дел од припадниците на едницата започнале потера по лицата кои пукале, а во акцијата за нивно пронаоѓање биле вклучени и припадници на МВР. Засега нема информации кои биле лицата и зошто пукале на Водно.

Сител контактираше со кабинетот за односи со јавноста на претседателот Иванов од каде велат дека истрелите не биле ниту пред ниту во близина на претседателската вила туку во ренот на парк шумата Водно.

На расчистување на случајот работи министерството за вантрешни работи.

Батка ова како мантра ти е.
Во форум не можеш да забраниш на никого да пишува.
Они со непримерна содржина треба да се бришат.
Види вака тоа го пишувам со намера извесните членови да сватат и се свестат за што станува збор и да не ги искажуваат индиректно идентитетите на некои припадници дел од пСо, ЕСЗ и тн било да е чичко, вујко, татко, брат и тн! позз од мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom