Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа единица до лани носеше назив ФЛАЈТ ЗА СПЕЦИЈАЛНИ НАМЕНИ, во состав на ВИНГ-от, сега веќе преименувам по старо во Воздухопловна бригада.501 падобрански одред, постои и денес, само како вод за специјална намена во склоп на Воздухопловна бригада, сликата горе е од припадник на 501 одред, униформата не е американска туку станува збор за падобрански комбизон.
Се израдував мило ми е.Туку не ми одговоривте кои од единиците се во касарната прилеп и кичево.Еве една слика од годинава припадник на 501от одред Соколи со м70 што покажува дека сеуште постојат и функционираат.
Прегледај го приврзокот 75457
А во касарната во кичево и прилеп кои се таму?

Ukrainski 22 komada .Ајде сега нова задача имаме некој ако знае да каже кога и од каде се купени за мвр бтр-80.
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 16:37 ---
Брат лошо си ме разбрал не викав за него туку за волците од претходната страница.За нивната униформа.
Detchment501 падобрански одред, постои и денес, само како вод за специјална намена во склоп на Воздухопловна бригада, сликата горе е од припадник на 501 одред, униформата не е американска туку станува збор за падобрански комбизон.
Kicevo IV Batljon od I peshadiska BrigadaА во касарната во кичево и прилеп кои се таму?
Знае некој од вас како изгледал грбот од ПЕП од времето околу 2001 година?
Не е ретка брат ги има многу.Тогаш ПЕП немаа посебни амблеми/униформи. Носеа обични зелени маскирни униформи со абмлем полиција.
Ретка прилика да се види припадник на ЕСЗ во зелен маскирен комбинизон.
![]()
Зоки те преварив за сликата од ренџерите![]()
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 22:24 ---
od 2001
![]()
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 22:25 ---
![]()
Знае некој од вас како изгледал грбот од ПЕП од времето околу 2001 година?