Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
од 2014 секако нема Алегри да биде тренер сега ќе дое хонда рами, летоска уше некој таков, па со по солиден тренер, можеби ќе се вклопи некаква екипа, како јуве шо напраи... а не вреди сеа да си ги кинеме живците секако не играме лига шапиони до година, едино сезонава да пушта млади сапонара кристанте, па можеби некој ќе се снајде и ќе биде еден од носителите на играта у наредните години...

Pred nekoj den imase izjava od Alegri koj kaza deka Balloteli e mnogu nezen na terenot.
Ako u nekoj slucaj Balloteli bide prodaden(sto imase napisi demek u Monako od januari) da se proba so tie pari da se dovedat Dzeko i Muriel,Matri bi go pratile vo Udinese + nekoja mala doplata,so kes Santon ili klasicen lev bek a ne improvizacii kako do sega,kvaliteten CB,eden midfilder,po moznost Hernanes,+ Obbiang,eden od Cerci/Jarmolenko,tuka ke bidat i Rami i Honda(po poslednive najavi)!
Neznam za vas,ali deneska osven De Jong i Poli drugite nikako ne me ubeduvaa deka zasluzuvaat da go nosat ovoj dres.Montolivo mora da pocne da igra,ali taka e koga se nema izbor,i se udri u glava kapitenskata lenta(mislam).
Kaka dobro izigra,ali tie 2 sansi sto gi promasi,ncncnc,da pogodese edna od niv,mozevme da se vratime so 3 boda.
Za trener bi sakal eden tandem od Inzagi/Sidorf ili Inzagi/Gattuso,moze da bide golem plus,dvajacata treneri na 1viot tim,tretiot trener na primaverata.
Eve Nesta se penzionira,sloboden e i Maldini,toj sigurno ne bi se nafatil za trenerskoto mesto,ali kako bi legnal vo upravata,isto i Nesta i Shevcenko,avtoritetni luge,kako vo Italia a i vo Evropa/Svetot..
Gadno ni trebaat promeni,koreniti,ne da podmackat,i problemite da gi stavat pod tepih,i da pukne nekad i se da otide u nepovrat..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Неста и Малдини одамна ќе имаа функции во Милан,па и Шева и Гатузо.....да го водеа нормални луѓе тимов.

Мора да игра.........ако не дава голови не мора ништо. Не дека јас го бранам Матри или викам дека е добар,туку Балотели се понаша ко 15 годишен скот,ко да игра позади во двор а не на стадион за што зема милиони секоја година. А понашањето надвор од терен му е исто како од англија,ако продолжи така сигурно ќе биде продаден.

Некогаш или секогаш глуми ? Незнам,јас мислам дека Инзаги изгледа ко маченик во споредба со балотели,факт е дека сите го научија дека глуми и никој не му суди фаули веќе,дури и кога некогаш вистински ги има.

Јас очекував балотели сам да го носи милан и да сноси одговорност,а не прв да го шитне и да заработува суспензии од по 4 меча.

А за споредбава со Ибра ќе ти кажам само,не се заебавај. :)

Абе не се заебавам ама и Ибра две сезони не оставаше поради суспензиите што ги добиваше. Само што на него му ги намалуваа казните. Ништо подобар не беше од Балотели кога е во прашање правењето глупости.
Џабе Балотели го правите скот кога сите го сакате во тим. :свиркам:

Подобро да ги гледам неговите глупости отколку промашувањата на Робињо и Матри кои не ги бива ни да изнудат пенал ни слободен удар.
Мразам кога еден играч на грб го носи целиот тим, па да чекаме се од него. Кога ќе разочара одма плукање. Таков беше Ел Шарави а сега Балотели.

kasnam so reakcijava, ama moram : MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII .Za malku mislev deka nema cela sezona da vidam gol od nego. hahahaha. Raduvajte se shto takvo drvo ko Matri dade gol, ne da placete po porazot. Porazi kje ima mnogu poveke ovaa godina otkolku golovi na Matri.
p.s vecer Alegro kje ejakulira na golot na Matri.
pp.s Uste se pamti "gol di muntari". Ama ovoj preeska kje bide uste podolgo zapamten :D .
Shto se oodnesuva do natprevarot nemam komentar, site bea mizerija osven de jong(koj e edinstven world class igrach sto go imame ovaa godina, balotelli ne spaga tuka momentalno). I se pokaza ona sto go vikav pred nekoe vreme deka Konstant i Zapata se samo ednosezonski igraci, kako nocerino. Veke samo brukanje kje gledame od niv, nikakov moment na klasa, Nisto!
I da, strelajte me ako sakate, fali boateng u timot. Posle mecot so psv se vide deka si ja krena motivacijata i so nego barem malce kje bevme podobri.
Tolku od mene, odam da praktikuvam transcedentalna meditacija, mora nekako da ja kontroliram nervozara predizvikana od milan :D

Да им ги ебем женичињата на свите а! :mad: Да неможат една ебена Парма да победат.... ама ја сум глуп што ги играм на тикет, не се става ваков шуплив тим! Не ја гледав а и поубоо што не ја гледав... чим Силвестре дојде ред да дава гол и да се радуемо на него (n)

Лани ме дупеја на спортска нон стоп, годинава исти кур -.-

Да им ги ебем женичињата на свите а! :mad: Да неможат една ебена Парма да победат.... ама ја сум глуп што ги играм на тикет, не се става ваков шуплив тим! Не ја гледав а и поубоо што не ја гледав... чим Силвестре дојде ред да дава гол и да се радуемо на него (n)

Пак почна да ги играш ? :confused:
Дури ги играш, нема да тепат :D

Јас попрво Болоња ја фатив отколку нашите телиња. :pos:
Гледате ли Ст. Етјен-ПСЖ бе како игра левиот бек на Ст. Етјен читам и него ќе го земале за 3 милки. :D

AC Milan have made contact with Saint-Etienne over Ghoulamand are hoping to buy the player in the January transfer window.
L’Equipe has reported that Milan and Saint-Etienne have already entered negotiations for the 22-year-old.

Ете зошто Кака промашил зицер :eek:

tumblr_mvchsaGCC31rg9gslo1_500.jpg

изненадува де шиљо.. изненадува :гик:

играат коринтијанс сантос, пато на клупа :facepalm:

Преку куров !! Ама стварно преку куров !!

Иначе за утакмицава не ја глеав, така да нема што да пишем, да ги пцуем џабе е, нема фајде ...

Иначе у некој паралелен универзум би сакал Симеоне за тренер да го земемо ...

И да се врати Леонардо као директор, скаут, чистач, што било...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom