Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Од веќе добиен бод они напаѓаат со ебани центаршутеви. :tapp:
Ништо не го спасија головите на цреповите. Мора да се мени Алегри, тренер кој не ризикува и не знае какви измени прави.
Тактики и измени како на малите тимови што се бранат.
Без компас е човекот си фура со Констант ич не го боли, а Де Шиљо на клупа.
Поли го извади еј :pos:
Балотели колку да се глупира фали на теренот, двајца играчи влечи по него.

3-та измена во 90 мин (сигурно е планирал бод и да заштеди на време)
30 мин се мачат да дадат 3 гол а на него на крај му текна и го извади Робињо :facepalm:

свака част за Кака и Констант..првиов играше нешто ама тоа еден на еден ако го дадеше друго ќе беше еј во него ја пуцна од цела страна празна..
а Констант треба да го стрелаат и никогаш да не му текне да заигра за Милан, нека го продадат таму во Лече и нека крши глава, неспособен еден тон топки назад и тоа ги губи во додавање незнае ни да расчисти..уште на предходната утакмица се гледаше колку пати ги заеба.

Џабе пљукате по Констант по Балотели по овој по оној. Крив се знае кој е, грешки триста имаше денес, а најголема е Кака, едноставно не смееше без него да тргне кога е јасно дека после Барса цел ентузијазам он го внесе во екипава.
Просто и едноставно време е за куферите и за шок терапија, ова дереџе ни е како екипиве што бркаат опстанок и носат нов тренер за да врзат 2-3 победи .

Allegri "Abbiamo preso 2 gol su tre azioni di contropiede. Dispiace perchè la squadra aveva fatto una buona partita.
Balotelli come ogni altro giocatore quando ha una giornata storta può essere sostituito" :facepalm:

Allegri: "Rami and Honda will join us in January, and they will strengthen the team."

Добро е чека да дојде јануари да собираме бодови. :tapp:
http://www.milannews.it/primo-piano...ta-a-gennaio-arriveranno-rami-ed-honda-126737

^ И пејо е во право,не е крив констант,крив е тој што го става,ако констант заигра уште една утакмица за милан после овој блам тогаш нека извршат колективно самоубиство г,б,а,шкљ......

Кака да не го играш после онаков меч со барса,никаков изговор не е не бил спремен,само да стоеше на терен повеќе ќе значеше отколку трупот бирса па и робињо......мада и тој добра работа сврши со промашените зицери.

Не знам што го ругате матри кога 7 пати подобар и покорисен беше од балотели,балотели кој оваа сезона освен пиздарии ништо не прави,а каков табиет и агент има не би ме чудело уште во зима да побара трансфер....искрено само Пацини и Шарави нека се вратат па мајмунов нека прави циркузи на клупа. Матри да се надеваме дека ќе се распуца сега.

Сепак на крај џабе е се,кога во одбрана имаш 4 дегени. Шиљо на летен одмор е уште изгледа....бем ти и повреда и се,трудна жена да беше до сега ќе се породеше одбранава на ништо не личи без него.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 17:34 ---
најдена замената за константниот.. http://martina22acm.wordpress.com/2013/10/27/faouzi-ghoulam-on-verge-of-joining-milan/
секој на светов нека дојде ама него нејќам да го видам..

Пак ништо нема да направат,се додека земаат вакви играчи а не некои добри што сами молат да ги земе Милан(САНТОН) ќе бидат млатени од Парма и сличните на нив.

Пак ништо нема да направат,се додека земаат вакви играчи а не некои добри што сами молат да ги земе Милан(САНТОН) ќе бидат млатени од Парма и сличните на нив.

има добри бекови во франција а гулам знам дека долго време го спомињаа како еден од нив.. го немам гледано ама и слепа би го земала пред овој братов..
за сантот само улав не би го сакал да дојде, ама поинетресни се тие од парма.. не за др за џабе ни ги даваат, а за сантон парички треба..

Бирса жената како се тргна во слободниов и сега ќе викаат Габриел бил крив за голот

Матри мислам дека беше тој шо се тргна, Бирса си седеше на место.

До вчера Матри беше дрво сега даде еден гол на среќа и да играл место Балотели. А што се посра за 3 гол тоа не е важно. :pos:
Само во очите им е Балотели. Марио со една нога да игра е подобар, а и што да направи сам кога другите околу него не знаат кај тераат. Имаше многу играчи во тимот што пред него требаше да бидат испратени на клупа. ;)

Барем си признава (y)
Matri: Gabriel is not to be blamed for Parma's 3rd goal. Maybe I'm the one to be blamed as the ball went between Birsa

Дај некој да го обеси додека е време, сега Матри даде еден гол и два месеци ќе го фали.

Allegri: I needed a striker that could add more depth to the team, which is why I brought on Matri
“We had to change something for the second half. I took off Balotelli because he didn’t have a good game, while Poli had done well and it was a tactical issue. o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom