P
PewDiePie
Гостин
Незнам зошто играчите ги нападнале,може скотовиве испровоцирале нешто,не дека го оправдувам ама мило ми е.
Требало овие гомна "македонски" да ги фатат да ги инвалидизираат,на апарати директно да ги пратат.
Незнам зошто играчите ги нападнале,може скотовиве испровоцирале нешто,не дека го оправдувам ама мило ми е.
Незнам зошто но не би требало од играчите да е провокација можда после она што го правеа со навивачите на Партизан па овие биле револтирани и тргнале.Незнам зошто играчите ги нападнале,може скотовиве испровоцирале нешто,не дека го оправдувам ама мило ми е.
Требало овие гомна "македонски" да ги фатат да ги инвалидизираат,на апарати директно да ги пратат.
Зошто миленици ? Затоа што имало контакт меѓу Тоше и судијата ? Затоа што му даде техничка? Затоа што требаше да суди фаул при последниот шут на Костовски ? Или оти не ви одговараше резултатот?Каква лична на Оташевиќ му досудија кога ја освои топката.
Па уште педерчињата сакаа и нападот кај што не ја чепна топката обрачот да им го дадат.
Секоја чест за МЗТ како одигра десеткуван против милениците на судиите и на АБА.
Не мора со Ви пошто не сум фан на МЗТ.Зошто миленици ? Затоа што имало контакт меѓу Тоше и судијата ? Затоа што му даде техничка? Затоа што требаше да суди фаул при последниот шут на Костовски ? Или оти не ви одговараше резултатот?
Не мора со Ви пошто не сум фан на МЗТ.
Миленици заради сите вакви „ситни“ услуги минативе сезони. Апла се буткани Партизан, мислам дека и мали деца тоа го знаат. На 9/10 во кои резултатот е тесен судењето е на нивна страна.
А ќе дојде па у Евролига текма, ќе им досудат нешто против и револуција ќе кренат после...
а ти кај виде дека фемили нападнале некој... тоа беше изолиран инцидент од поединец што подоцна испровоцира реакција од другиот дел..Мзт што играше без 3ца најдобри играше, тоа што се глупи и изгубија макотрпно добиен натпревар изгубија, ама Фемили што си го расипаа впечатокот го расипаа, ептен сељачки се испонашаа, кој кур играчите ги нападнаа!!!
Затоа што Дебелиот Ви тренер требаше да добие исклучувачка, затоа што ако судеа како што треба Кинзи уште во 3/4 ќе имаше 5 лични и уште многу затоа што....Зошто миленици ? Затоа што имало контакт меѓу Тоше и судијата ? Затоа што му даде техничка? Затоа што требаше да суди фаул при последниот шут на Костовски ? Или оти не ви одговараше резултатот?