Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај, ти озбилно очекуваш тоа да беше судено како пенал? Адриано во пад, топка одбиена од голман едвај го допира по рака. Рака која не спречува гол, не спречува центаршут, не спречува топката да дојде до некој играч на Реал.
Ајде бидете малце објективни, иако тоа не се очекува од вас.

Да ? Ништо не спречува, а ? Види го видеово https://www.youtube.com/watch?v=c7sKBSqLl3E има уште еден играч на другата страна, а и да нема, Адриано му ја намести топката на Валдез да си ја земи, кај го има то

Затоа што ке ја имаше топката во посед, и ке се сметаше за гол шанса, вака не ни стигна до топката.

--- надополнето: 27 октомври 2013 во 10:53 ---
Ама нели фаул со рамо не е фаул? Ете ќе ја примел топката да речеме(не стигна до нејзе поради тоа што прерано го турнаа)
и овој пак одпозади ќе го бутнел со рамо и ќе паднеше. Нели фаул со рамо не треба да е фаул?

Кога веќе бараш треба прво да приложиш правило дека се суди пенал ако се турка противникот со рамо

Какво рамо какво тело кажувате не е ова американски фудбал па ке се туркаме старт од назад е пенал и не се прајте глупи со сила да не ви се смеат

По играта со рака, топката дојде кај Валдес. Тоа е чист пенал, според мене.
https://www.youtube.com/watch?v=AXDANfw8bIY
И да не удреше во Адриано, пак ќе беше Валдес прв до неа. Плус имаше ли некои теоретски шанси Адриано да ја трге раката и да не му удри во неа? Пази топката се одбива од голман на метар и пол од него. Не секое играње со рака се смета за пенал.

Тука завршувам и не планирам да расправам.

Затоа што ке ја имаше топката во посед, и ке се сметаше за гол шанса, вака не ни стигна до топката.

Го подјебаваат уште, во секоја прилика. Прво му се смееа на доделувањето на Златната Топка, сега и овде ...

--- надополнето: 27 октомври 2013 во 10:53 ---

По играта со рака, топката дојде кај Валдес. Тоа е чист пенал, според мене.
Го заболе него дали тоа лиглето му се потсмевало

И така 2 ЛШ ги зема со судии, вакво судење за него е нешто најнормално

Иста приказна ццц како бе после секој пораз може да сте вакви пичиња, мислиш од градинка пишувате ебаве љигушите. Ако за Роналдо требаше пенал за Фабрегас требаше три. Рамос не требаше до 30та минута да дочека, типот беше на ебени дроги. Изгубивте, судијата не ви поклони црвени и пенали, прифатете еднаш мајката. Гадни сте да ве ебам.

пичкичиња :place: Ај барем Роналдо е поубав од Меси и има поубави нозе :D

Ама нели фаул со рамо не е фаул? Ете ќе ја примел топката да речеме(не стигна до нејзе поради тоа што прерано го турнаа)
и овој пак одпозади ќе го бутнел со рамо и ќе паднеше. Нели фаул со рамо не треба да е фаул?

Не е, ама за такво рушење со топка во нозе, сигурен сум дека ке му свиреше пенал.

stvarno najgolemi ligusi od navivacite na real nemalo ebote
toa so ronaldo ne bese penal, kiki ne odese direktno na topkata, primeti deka mu doaga maske i odese da se zagradi, mnogu lesno se primetuva toa, epa koga odis na zagraduvanje, zagradi se jebem ti pice a ne da padnes.
stvarno gadni navivaci ste bile vie na real

А тоа од Нани за црвен беше? :eek:
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 11:46 ---
пичкичиња :place: Ај барем Роналдо е поубав од Меси и има поубави нозе :D

еееее педеришта бе. :icon_lol:

Да беше обратна ситуацијата да речеме Рамос вака да го турнеше Нејмар ќе викавте падна затоа што е лесен како пердув.

А Кики научен си е вака да си рипа на секој контакт затоа што му судат пенали и слободни. На мечот со Елче прво даде гол од непостоечки слободен, а потоа се случи пеналот што би рекол Карло цел свет го виде овој пат само судијата го виде.

Наместо да плукате по судиите треба да сте им благодарни што не бевте на -10 пред Класико.

Какво рамо какво тело кажувате не е ова американски фудбал па ке се туркаме старт од назад е пенал и не се прајте глупи со сила да не ви се смеат

Напред, назад, слабо бараташ со овие поими.

Напред, назад, слабо бараташ со овие поими.

слабо некако фудбалов го разбираш :D
гледај нешто ватерполо можеби повеќе ке го разбериш или ние нема да разбираме па ке се правиш паметен кога било а кога не било :P

слабо некако фудбалов го разбираш :D
гледај нешто ватерполо можеби повеќе ке го разбериш или ние нема да разбираме па ке се правиш паметен кога било а кога не било :P

Чекај да ти помогнам, гледам бегаше од часови во прво одделение.

Назад се однесува на пределот кај грбот.

Раменото не е назад.

Просто е ова, концентрирај се малку, ќе сфатиш.

Или те преценувам?

Чекај да ти помогнам, гледам бегаше од часови во прво одделение.

Назад се однесува на пределот кај грбот.

Раменото не е назад.

Просто е ова, концентрирај се малку, ќе сфатиш.

Или те преценувам?
Уште се правиш глуп?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom