Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Isto penal imase koga Pepe go faulirase Cesc vo 16-te metri.

Види,види мајката.Во Македонија затоа фудбал нема ниту ќе има,бидејќи сите бруки биле после тренингот кога биле турнати и паѓале т.е штом паѓаш не бива ништо од тебе.Па дури и старците на клупи што седеле се смееле на тоа.
Јас па се чудев што е работата со фудбалот тука а тоа да ти се реши во два потези.

Значи идните генерации треба да умеат да не паднат кога трчаат спринт а некој им прави сопки и слични работи.Тука лежи зајакот.Алал вера.(y)

Стручно мислење нема што.

Вака може дури и да се реши проблемот со сообраќајките,најконкретно со моторџиите и кога камче,маче,куче им излага на "нивниот пат".

Се е лесно во оваа пустелија.

:D
1391516_728156460546372_793753885_n.jpg

ronaldopush.gif

Ова ли е Пенал. Типичен Дајвер, мал контакт и Дајв. Педер судија не суди пенал.:pos:

Чист пенал, не оди на топка туку оди директно на играч и го удира/бутка со рамо. Пенал и жолт картон слободно можеше да даде судијава..

Иди трчај ти со таа брзина и пробај да останеш на нозе ако некој те бутне, па и малку да е тоа буткање.
Само види ја убаво ситуацијата, ако не беше тоа мало подбутнување, Роналдо ќе ја фатеше топката веројатно и ќе беше гол-шанса за Реал.

А да не зборам дека на една рака се бројат фудбалерите што не би паднале во таа ситуација. Ги видов прееска по којзнае кој пат како паѓаат на Барса фудбалерите (мада и Пепе и компанија што паѓаа кај Реал не беа ништо поарни). Таков е денеска фудбалот. Од една страна ги разбирам (се штитат од повреди и слично), од друга сакам поцврсто да се игра. Али тоа е друга тема.

На пример Џонатан од Интер не би паднал у оваа ситуација, затоа што сам ќе се сопнеше уште пред да почне да трча.

Дечки да не знае некој кај можам да ја симнам утакмицава? Ако има некој линк нека ми пушти по пп. Јас најдов еден торент али 9 саати ќе се симнува..
Ја имаш на PirateBay, еве ти ова може ке ти помогне

Лапна го реал сс јајца нек им е на здравје :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Не може да се суди во корист на Реал Мадрид секогаш... :D

Она со раката беше чист пенал, исто како што беше и пенал она над Фабрегас...

Чист пенал, не оди на топка туку оди директно на играч и го удира/бутка со рамо. Пенал и жолт картон слободно можеше да даде судијава..

Буткање со рамо не е фаул. Со рака е.
Роналдо едвај чекаше контакт да падне.

Кој к.р кристинчево за размачкана шминка глумеше удар со лакт во средата.
Прочитана книга е дека глуми па ќе се штитат судиите, барем против големи екипи, да не завршат како германецов денес.

Sent from my SPH-L720

Кој к.р кристинчево за размачкана шминка глумеше удар со лакт во средата.
Прочитана книга е дека глуми па ќе се штитат судиите, барем против големи екипи, да не завршат како германецов денес.

Sent from my SPH-L720
Со тоа си создава само негативна репутација па и кога некогаш стварно ќе има прекршок во негова полза, судијата нема да го суди. Така му правеа во Англија еден период, откако дајваше првата година, после не доби фаул во негова корист долго време.

Јас не сум фан на никој од овие 2 тима, ама тој фаулот на Роналдо не да е пенал, туку 2 пенали :D
Какво дајвање.. сакаше да е прими топката, а овај го фрли 2 метри демек борба на снага.

Мене додуша ми е криво за бомбата на Бензема, пошо 2-2 е типував :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom