Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Време беше да пишеш вакво нешто слично.Треба да се исполни квотата малоумни постови,дури и нигерот ќе ти позавиди.
Isto penal imase koga Pepe go faulirase Cesc vo 16-te metri.
![]()
Ова ли е Пенал. Типичен Дајвер, мал контакт и Дајв. Педер судија не суди пенал.![]()
Иди трчај ти со таа брзина и пробај да останеш на нозе ако некој те бутне, па и малку да е тоа буткање.
Само види ја убаво ситуацијата, ако не беше тоа мало подбутнување, Роналдо ќе ја фатеше топката веројатно и ќе беше гол-шанса за Реал.
А да не зборам дека на една рака се бројат фудбалерите што не би паднале во таа ситуација. Ги видов прееска по којзнае кој пат како паѓаат на Барса фудбалерите (мада и Пепе и компанија што паѓаа кај Реал не беа ништо поарни). Таков е денеска фудбалот. Од една страна ги разбирам (се штитат од повреди и слично), од друга сакам поцврсто да се игра. Али тоа е друга тема.
Ја имаш на PirateBay, еве ти ова може ке ти помогнеДечки да не знае некој кај можам да ја симнам утакмицава? Ако има некој линк нека ми пушти по пп. Јас најдов еден торент али 9 саати ќе се симнува..
Чист пенал, не оди на топка туку оди директно на играч и го удира/бутка со рамо. Пенал и жолт картон слободно можеше да даде судијава..
Чист пенал, не оди на топка туку оди директно на играч и го удира/бутка со рамо. Пенал и жолт картон слободно можеше да даде судијава..
Со тоа си создава само негативна репутација па и кога некогаш стварно ќе има прекршок во негова полза, судијата нема да го суди. Така му правеа во Англија еден период, откако дајваше првата година, после не доби фаул во негова корист долго време.Кој к.р кристинчево за размачкана шминка глумеше удар со лакт во средата.
Прочитана книга е дека глуми па ќе се штитат судиите, барем против големи екипи, да не завршат како германецов денес.
Sent from my SPH-L720