Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Где је лопта!?

817735739.gif

Леле Санчез мајсториште. Валдес освен лошата реакција при голот, фантастичен. ДАНИ АЛВЕС :vozbud:ГИФ одма од ситуацијата против Роналдо!

Одлична игра и од Иниеста, конечно на негово ниво (освен онаа ситуацијата кога ја изгуби против 3 и направи контра за Реал).

Нејмар гол и асистенција, Меси го жртвуваа за Ческ.
Добар резултат и конечно сме на реална предност во Ла Лига

Не ради ситуацијата со Роналдо али денес Алвеш изигра ептен перфекно и заедно со Валдез и Нејмар мислам дека беа најдобри на теренот. У средината на второ едно време кога го затупија прво Маскерано погреши па Иниеста си играше курот со тројца и среќа што Кедира е шупак и незнае да погоди, инаку тоа ме најмногу нервира кога комплицираат у средина и губат топки и противникот прави 100 процентни шанси.
Пиќе ми се свиѓаше на утакмицава, али уште еден стопер мора да се земе, Маскерано нека го шитнат на Наполи. Буски исто така одличен, Иниеста прво беше добар после почна да губи топки, Фабрегас тиња, Меси е Меси колку и да не е на ниво 2-3 има околу него. Нејмар исто така многу добар, гол и асистенција, а Санчез, незнам шо да кажам го извади голот простено му е се до Нова година. :D

Незнам што се буните за Меси... беше жртвуван на крило (кој сака да игра таму очигледно незнае каде е ефективен) за сметка на Нејмар и Фабрегас.

Има муда Тата бе... одличен е :cuc:

Буски беше за мене најдобриот играч. Буквално изигра беспрекорно. Да беше напаѓач у животов, колку лагано ќе даваше голови.. :D

Буски беше за мене најдобриот играч. Буквално изигра беспрекорно. Да беше напаѓач у животов, колку лагано ќе даваше голови.. :D

Никој не збори за Бускетс, затоа што се навикнавме да го гледаме како пружа брилијантни партии. Нема замена за него во ниту еден играч, во ниту еден клуб. Пеп го направи играчиште.

Со класичен напаѓач како Агуеро/Суарез и Меси и Нејмар на крило би било убиство.
И Стопер под хитно да се земе.

Spored mene najdobri bea Nejmar,Valdez,Buski i Alves...
Dobra partija izigravme,samo sto ne mi se dopadna izmenata Iniesta-Song,mozebi Song trebase da vlezi na mestoto na Nejmar i taka da dobivame cvrstina na sredina...
Prezadovolen sum od Nejmar,na prvoto Klasiko postigna gol i asistencija,ova retko se gleda....
Sega moze da prodolzime so mirna glava....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom