Реакции на Законот против пушење на јавни места

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување

Дали законот ке влијае врз економијата и слободното право на избор

• Вкупно гласачи
    714
Сакам да кажам увек ќе има некој дегенерик на кој што се ќе му смета, на крајот и крилата на пеперутките би им ги кинел затоа што му сметаат и му го загадуваат воздухот.
Тешки зборови, но не и толку изненадувачки кога ќе се земе во обзир дека доаѓаат од ...зависник.

BTW, моментот кога пеперутките ги обвинуваат за загадување на воздухот и ги споредуваат со тутунски чад... :facepalm:
double-facepalm.jpg

Јас мислам, всушност се надевам, дека ќе дојде време кога пушачите ќе бидат третирани како лепрозни. Ќе ги стават да живеат во зафрлени дупки, изолирани од остатокот на општеството, и ќе им доставуваат храна со кошници на макара.

Не знам што друго заслужуваат луѓе кои немаат почит прво спрема сопственото тело, потоа спрема другиот околу нив. Ако е точно дека телото е храм на духот, тие буквално серат во тој храм.

Ооокej... станува интересно! ;) (втор кандидат за цитат на денот)

Слободно си можел да си излезеш надвор и да си јадеш на чист воздух притоа да ги оставиш ненормалните и неморалните пушачи да си се трујат помеѓу себе.
Е да, ама видиш паузата за која зборувам се вика "пауза за ручек" а не пауза за пушење. Така да, не сум јас тој што требал да излезе.

Е да, ама видиш паузата за која зборувам се вика "пауза за ручек" а не пауза за пушење. Така да, не сум јас тој што требал да излезе.

Абе и супата се вика “ Бабина Супа “ АМА ВО НЕА НЕМА СЕЦКАНА МРТВА БАБА ! Нити Караџорџева КОБАСИЦА Е курот на Караџорџе!

Абе и супата се вика “ Бабина Супа “ АМА ВО НЕА НЕМА СЕЦКАНА МРТВА БАБА ! Нити Караџорџева КОБАСИЦА Е курот на Караџорџе!
Уф, аргументов ти вришти нема што, заборави и дека во скопско нема скопјани.

Зашо на ДЕБИЛЕН аргумент како шо е “ се вика Пауза за ручек “ би го тупел мозоков ?
Па кој те тера да го тупиш? Да не го тупеше, немаше да тераш инает и да тврдиш дека на пауза за ручек треба да излезе надвор тој што дошил да руча, за да не му сметаат тие што дошле да пушат.:unsure:

Па кој те тера да го тупиш? Да не го тупеше, немаше да тераш инает и да тврдиш дека на пауза за ручек треба да излезе надвор тој што дошил да руча, за да не му сметаат тие што дошле да пушат.:unsure:

Ако тие се да речеме 7/8 души кој што пушат а вие сте 2/3 кој што ви смета димот, кој ве ебе излези слободно надвор и ручкај на чист воздух.

Ако тие се да речеме 7/8 души кој што пушат а вие сте 2/3 кој што ви смета димот, кој ве ебе излези слободно надвор и ручкај на чист воздух.
А јас викам ако тие решиле да пушат во термин одреден од фирмата за ручек, кој ги ебе, нека пушат надвор, тоа време и таа просторија се предвидени за ручек, не за пушење.

А јас викам ако тие решиле да пушат во термин одреден од фирмата за ручек, кој ги ебе, нека пушат надвор, тоа време и таа просторија се предвидени за ручек, не за пушење.

Јас викам малцинство кое што бара преку леб погача и кој што се обидуваат својте ставови и потреби да ги наметнат како приоритет и исправни дека се нарекуваат педери со еректилна дисфункција.

Јас викам малцинство кое што бара преку леб погача и кој што се обидуваат својте ставови и потреби да ги наметнат како приоритет и исправни дека се нарекуваат педери со еректилна дисфункција.
Фрустрации?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom