Отворен е базентот таму кај плажата?Прекрасно е во Дојран моментално сум таму и ми е супер.Место каде што можеш вистински да се одмориш.Повеке ке пишам откако ке се вратам .
Не е отворан јас бех пред една недела. Има базент у хотел Полин убав базент направан у дворо,ама незнам дали е отворан за други освен за тии шо престојуват у хотело.Отворен е базентот таму кај плажата?
Дојринчане, во Недела ке дојдаме накај таму, кажете кој сте од Дојран да се запознаеме. И ме интересире дали ви работи базентот бидејки не сум баш за на плажата убаво ли е направено како што?
Кажете ајде ...
А? Најискрено ако останам повеќе од неколку дена, а камоли да живеам таму во депресија ќе паднам.Syper e u Dojran i ima zurki i nokjen zivot
Ina4e i kaj mene se izdava sobi u Dojran
koj e zainteresiran za sobi contact msn : michael.scofield@live.com pozz
Епа нема да седиш во луксузен ресторан или некој кафич чим кукаш за тоа. Купи си од Тинекс по стандардна цена и седни си на кеј.Да ама у Охрид е 150 кока колата а во дојран 50.
Сељаци се оние кои употребуваат и кој нарекуваат некого сељаци(се надевам дека некој ке се пронајде во ова).Инаку Дојран е добар за одмор во вистинска смисла на зборот.Убаво човек ке си помине ако има добро друштво тогаш нема да му недостасува ниту дискотеки ни ништо.Има многу комарци, има народ претежно млади парови со дечиња.Има и млад свет ама во помал број.Не е е скапо ако си напраиш сам забава ке ти биде убаво а ако не ке си се отспиеш и уживаш 10 дена :salut:Ајде има ли тема на форумов а да не дојде до мерење чиј е поголем?Нема народ во Дојран строго говеда.Охрид е закон не одете во Дојран само сељаци одат.Задоволни дечки?
Благодарам.Пријатно.
планирам накај понеделник со дечкото ми да одиме накај дојран... некој да ми каже цена на кревет... и општо храната цените ова она и најважното како да стигнам од Скопје до Дојран... и уште едно прашање .. кога има автобуси од струмица до дојран пош гледаме да испланираме нешто таквоСељаци се оние кои употребуваат и кој нарекуваат некого сељаци(се надевам дека некој ке се пронајде во ова).Инаку Дојран е добар за одмор во вистинска смисла на зборот.Убаво човек ке си помине ако има добро друштво тогаш нема да му недостасува ниту дискотеки ни ништо.Има многу комарци, има народ претежно млади парови со дечиња.Има и млад свет ама во помал број.Не е е скапо ако си напраиш сам забава ке ти биде убаво а ако не ке си се отспиеш и уживаш 10 дена :salut: