Дојран

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Дојринчане, во Недела ке дојдаме накај таму, кажете кој сте од Дојран да се запознаеме. И ме интересире дали ви работи базентот бидејки не сум баш за на плажата убаво ли е направено како што?
Кажете ајде ...

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Прекрасно е во Дојран моментално сум таму и ми е супер.Место каде што можеш вистински да се одмориш.Повеке ке пишам откако ке се вратам .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Прекрасно е во Дојран моментално сум таму и ми е супер.Место каде што можеш вистински да се одмориш.Повеке ке пишам откако ке се вратам .
Отворен е базентот таму кај плажата?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Отворен е базентот таму кај плажата?
Не е отворан јас бех пред една недела. Има базент у хотел Полин убав базент направан у дворо,ама незнам дали е отворан за други освен за тии шо престојуват у хотело.

Ама шо ке тее базент,златно езеро. Водата супер,плажите средени.

А

Александра Д.

Гостин
Сум била повеќе пати во Дојран, таму е најтопла водата од сите езера во МК затоа најчесто се сретнуваат семејства со мали деца. Градот е мал, се е претерано скапо и се сеќавам лани немаше каде да ставам кредит на Фрог број ми беше... Убаво е местото за одморање, езерото уште поубаво. Акцентот ми е интересен, поздрав.

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Дојринчане, во Недела ке дојдаме накај таму, кажете кој сте од Дојран да се запознаеме. И ме интересире дали ви работи базентот бидејки не сум баш за на плажата убаво ли е направено како што?
Кажете ајде ...

Јас сум од Дојран :)
Безентот не работе ама плажата и паркот се средени и сега е подобро и поубаво
ај ќе видеш сам кога ќе дојдеш:helou:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Syper e u Dojran i ima zurki i nokjen zivot

Ina4e i kaj mene se izdava sobi u Dojran :)

koj e zainteresiran za sobi contact msn : michael.scofield@live.com pozz
А? Најискрено ако останам повеќе од неколку дена, а камоли да живеам таму во депресија ќе паднам.

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
колку пари е кревет во дојран во вила?Имаме у план другарите да одиме за Дојран ама нешто велат по 300-350 денари од кревет....Ако е толку нема смислаа...Во Охрид се толку цените....

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Да ама у Охрид е 150 кока колата а во дојран 50.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Да ама у Охрид е 150 кока колата а во дојран 50.
Епа нема да седиш во луксузен ресторан или некој кафич чим кукаш за тоа. Купи си од Тинекс по стандардна цена и седни си на кеј.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
А извини кај виде ти оти кукам?

Понатаму зошто да одам да седам на кеј кога можам во кафич или луксузен ресторан и да си платам пак 50?Демек таму плаќам 100 денари луксуз?Секој има право да одбере каде ке оди,ама има и право да знае некои работи.Оти знаеш дури и Охрид има алтернатива.
Благодарам.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Ајде има ли тема на форумов а да не дојде до мерење чиј е поголем?Нема народ во Дојран строго говеда.Охрид е закон не одете во Дојран само сељаци одат.Задоволни дечки?
Благодарам.Пријатно.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Ајде има ли тема на форумов а да не дојде до мерење чиј е поголем?Нема народ во Дојран строго говеда.Охрид е закон не одете во Дојран само сељаци одат.Задоволни дечки?
Благодарам.Пријатно.
Сељаци се оние кои употребуваат и кој нарекуваат некого сељаци(се надевам дека некој ке се пронајде во ова).Инаку Дојран е добар за одмор во вистинска смисла на зборот.Убаво човек ке си помине ако има добро друштво тогаш нема да му недостасува ниту дискотеки ни ништо.Има многу комарци, има народ претежно млади парови со дечиња.Има и млад свет ама во помал број.Не е е скапо ако си напраиш сам забава ке ти биде убаво а ако не ке си се отспиеш и уживаш 10 дена :salut:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Сељаци се оние кои употребуваат и кој нарекуваат некого сељаци(се надевам дека некој ке се пронајде во ова).Инаку Дојран е добар за одмор во вистинска смисла на зборот.Убаво човек ке си помине ако има добро друштво тогаш нема да му недостасува ниту дискотеки ни ништо.Има многу комарци, има народ претежно млади парови со дечиња.Има и млад свет ама во помал број.Не е е скапо ако си напраиш сам забава ке ти биде убаво а ако не ке си се отспиеш и уживаш 10 дена :salut:
планирам накај понеделник со дечкото ми да одиме накај дојран... некој да ми каже цена на кревет... и општо храната цените ова она и најважното како да стигнам од Скопје до Дојран... и уште едно прашање .. кога има автобуси од струмица до дојран пош гледаме да испланираме нешто такво

Kajgana Shop

На врв Bottom