UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НАПАЃАЧИШТЕ :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Не знам дали САФ би го ставил во иста кошница со "просеци" како Лампард и Џерард ама за мене Ибра во моментов е трет најдобар играч на планетата (додека (ако) Бејл не влезе во Тотенхем форма )

Да бе ќе дае гол и одма класа е а пред година две сите го сереа како неиграл у големи утакмици и незнам што :icon_lol:

Да бе ќе дае гол и одма класа е а пред година две сите го сереа како неиграл у големи утакмици и незнам што :icon_lol:
како дувне ветрот така и мислењата на форумов, во глобала

Такви ликови секогаш има. Истово и за Роналдо и за Меси го имаат зборено некои.

im1NpZg.gif

Такви ликови секогаш има. Истово и за Роналдо и за Меси го имаат зборено некои.

Па еве Меси денес е дрво невидено... он бил најдобар у свет кај е сеа да даде хет трик?

А Рамос ќе дадеше гол ако Киелини го остаеше, така?
Како фаул, беше фаул, ама дали мораше да свири?

100% се слагам.

Ако сакаат „слепо“ свирење нека свират роботи. Од една страна се противат на технологија а од друга страна се поретко гледам судии да покажат правилен осет (или што би рекол другар ми „чувство за осет“) за натпреварот.

Човече до толку ли се слаби Копенхаген ? Како извадија бод со Јуве ?
Јуве со пораз денеска многу тешко до 1/8 финале со оглед на тоа дека Галатасарај се се поприлично солидна екипа.

Имаше фаул и затоа беше свирнат пеналот. Никој не му е крив на Киелини што е глуп ко точак, виде дека Рамос нема да ја стигне топката место да престане да го влече он продолжи и Рамос си го искористи тоа.

Dobro sea, sudiite ne treba da sudat OCIGLEDEN faul ako topkata ne stiga do igracot, toa znaci deka mozea Ramos da go shamaraat i da go ishutiraat na zemja, zasto topkata ne stigase do nego, taa e logikata ...

Bolje kazete si paceraj od greska na Kielini, so koj pamet prai vakov faul ne mi e jasno, prv vpecatok dobiv deka nemase veze od penal ama posle snimkata :eek:, neznam so koj pamet so ogled na iskustvoto.

Има гиф, видео од фаулот? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom