Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ako nekoj e zainteresiran neka me kontaktira vo koja oblast na internet zarabotka saka da zaraboti i so zadovolstvo ke mu dadam soveti koi samiot ke gi razraboti i ke go dostigne vrvot.
еве и јас се јавувам, време на претек имам

Собирај реферали од некое друго место не ги дави луѓево.

Вакви учители како тебе што се појавуваат немаат никаква друга цел освен да ги привлечат другите кон некој сајт. Тој што знае како да заработува онлајн не кажува како го прави тоа ;)

Bas so tebe ke go spodelam. A ako mislis da se potcenuvas raboti koi ne se za potcenuvanje si zgresil. Jas imam poznavanje od sekoj vid na IM i internet zarabotka. Isto taka poznavanje na SEO, CPA, blogging i sto uste da ti nabrojuvam koga mislis deka sum dete. Imam 23 godini i zarabotuvam 800 dolari so 2 casa dnevna rabota. Jas veruvam deka ima uste nekoj so mojot metod na zarabotka vo Makedonija, samo mudro molci i ne ja otkriva svojata tajna. Mozebi negoviot metod ne e kako mojot no veruvam deka postoi. Ako ti kazam deka dodeka da go otrijam ovoj metod izgubiv 200 dolari ke mi veruvas? Znaci izgubiv ne dadov.... I OVA NE E REKLAMA!!!

Добро ако не е реклама зошто е тогаш тајна. Зошто тогаш треба некој посебно да те контактира ? Темата е за совети и сподеулвање искуства. Мене не ме интересира воопшто затоа што не ни планирам па ниту ми е потребно екстра да заработувам на интернет . Но има членови кои ги интересира.
Фактот што си изгубил пари на интернет не те прави по успешен ниту пак покажива дека паметно работиш на интернет.

Пример добиваш работа , дали во договорт ти пиши , ти прво ќе ни плаќаш нас да те научиме да работиш па потоа ние ќе ти даваме плата.

И незнам зошто би било тајна ако начинот на кој што заработуваш е легален и ако има повеќе корисници/работници нема да ти се одрази на заработката.

Ако целта не ти е да споделиш искуство тука , тогаш нема друга причина освен да се рекламираш дека добро заработуваш за македонски услови.

Незнам кој би те контактирал , не само поради фактот на кој што зборуваш (повисоко интелектуално ниво имаат и личности само со основно образование). Не ме вреѓа начинот на кој што ми се обраќаш затоа што говор како твојот е неразбирлив за мене, комуникацацијата со лигофрени е најчесто еднонасочна. Би направил споредба помеѓу физичар објаснувајќи фузија на дете од 5 години. Сепак мислам би имало повисоко ниво на интелегенција.

Никогаш не го негирав фактот дека е тешко да се најди работа во Македонија, ако беше лесно и ја имаше во изобилие и јас би бил таму.
Јас ти кажав претходно,мене не ми требаат твоите совети но конкретната тема и форумот го читаат многу повеќе па споделлиго твоето искуство и факти кои би покажале дека е релвантно.

Јас најпријателски настроен те замлов за инфо ... кога ќе имаш време пиши ...
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 14:06 ---
Никогаш не го негирав фактот дека е тешко да се најди работа во Македонија, ако беше лесно и ја имаше во изобилие и јас би бил таму.
Јас ти кажав претходно,мене не ми требаат твоите совети но конкретната тема и форумот го читаат многу повеќе па споделлиго твоето искуство и факти кои би покажале дека е релвантно.

black book of success :)

Да беше лесно немаше воопшто ни да постои оваа тема, ниту пак ќе знаев дека го почитувам твоето мислење :)

Kako sto napomena nekoj pogore se razbira deka ne sekoj metod e besplaten. Ama jas sum i prijtalel i drugar se razbira ne kon sekogo. A za rabotata ne mozam vaka da ti objasnam ama moze da rabotis i poveke od 2 casa zarabotkata ke ti bide 1000 dolari maksimalno ne veruvam deka ke postignes poveke od toa. A OVA NE SE REFERALI I GLUPOSTI TAKA DA VE MOLAM NE TRESKAJTE GLUPOSTI SEKOGAS KOGA NEKOJ KE DADE SOVET VIE VELITE SOBIRA REFERALI SAKA DA ZARABOTI. MOZEBI ZATOA DREMETE NA FACEBOOK NAMESTO NA GOOGLE.

По самото твое однесување гледам дека си некое детиште кое нема 2 грама памет. Слушај ме сега убаво, тука има возрасни луѓе пази на кого како му се обраќаш не е ова средно школо па да пишуваш што сакаш. Ако имаш нешто корисно сподели, ако немаш оди играј си играчки на друго место.

Постави слики со твои заработки и постирај јавно ако сакаш на некој да му помогнеш.

Искрено да ти кажам ако стварно правиш 800 долари за 2 сата работа нема тука да замараш " да учиш " други како да прават пари ;)

Bas so tebe ke go spodelam. A ako mislis da se potcenuvas raboti koi ne se za potcenuvanje si zgresil. Jas imam poznavanje od sekoj vid na IM i internet zarabotka.

Ама познавање на интернет културно однесување немаш очигледно. Избришани ти се мислењата и имаш казнени поени за навреди и шерифување.

Избришани се и некои мислења поврзани со оваа преписка, едноставно... не вреди :)

По самото твое однесување гледам дека си некое детиште кое нема 2 грама памет. Слушај ме сега убаво, тука има возрасни луѓе пази на кого како му се обраќаш не е ова средно школо па да пишуваш што сакаш. Ако имаш нешто корисно сподели, ако немаш оди играј си играчки на друго место.

Постави слики со твои заработки и постирај јавно ако сакаш на некој да му помогнеш.

Искрено да ти кажам ако стварно правиш 800 долари за 2 сата работа нема тука да замараш " да учиш " други како да прават пари ;)

Ako si vozrasen mislis deka si pameten? Epa si zgresil... I ne sum detiste tuku sum mozok za takvite kako tebe. P.S Nema potreba veke da diskutiram so tebe. I ne me zamaraj poveke. Ti si imas svoe mislenje ama mislam deka podobro e da go zadrzis za sebe. Ako bese nekoj intelektualec mozebi ke se zainteresirase. Jas si pravam $$$ a ti odluci sto ke pravis.... Ke diskutiras seriozno ili pak ne mozes da se pomiris so faktot deka nekoj navistina postignal nesto...

Ako si vozrasen mislis deka si pameten? Epa si zgresil... I ne sum detiste tuku sum mozok za takvite kako tebe. P.S Nema potreba veke da diskutiram so tebe. I ne me zamaraj poveke. Ti si imas svoe mislenje ama mislam deka podobro e da go zadrzis za sebe. Ako bese nekoj intelektualec mozebi ke se zainteresirase. Jas si pravam $$$ a ti odluci sto ke pravis.... Ke diskutiras seriozno ili pak ne mozes da se pomiris so faktot deka nekoj navistina postignal nesto...

90% од мислењата ти беа избришани, нели мислиш дека правиш нешто погрешно? Што мислиш будали сме ние овде па не знаеме дека се прават пари онлајн?

Зошто тогаш темава има 203 страни од заебанција? Па ти дојде тука да не спасиш сите а?

Убаво ти реков, ако имаш нешто паметно,корисно што може на сите да ни помогне постирај. Ако те интересира нешто прашај, не вреѓај и не се прави дека се знаеш пошто незнаеш се, никој незнае.. Тука сме сите со една цел да си помогнеме и да научиме некои работи. Имаш тема чек дис аут ако ти е до заебанција.

90% од мислењата ти беа избришани, нели мислиш дека правиш нешто погрешно? Што мислиш будали сме ние овде па не знаеме дека се прават пари онлајн?

Зошто тогаш темава има 203 страни од заебанција? Па ти дојде тука да не спасиш сите а?

Убаво ти реков, ако имаш нешто паметно,корисно што може на сите да ни помогне постирај. Ако те интересира нешто прашај, не вреѓај и не се прави дека се знаеш пошто незнаеш се, никој незнае.. Тука сме сите со една цел да си помогнеме и да научиме некои работи. Имаш тема чек дис аут ако ти е до заебанција.

NE SE PRAVI PAMETEN... NEMA STO DA TI OBJASNUVAM..TOLKU OD MENE...

Другари ако има некој кој работи подолго време на ptc(neobux,probux) страни нека ми пише да размениме по некоја идеја за истите.

Другари ако има некој кој работи подолго време на ptc(neobux,probux) страни нека ми пише да размениме по некоја идеја за истите.

Имаш 203 страни дискусија. Враќај се наназад и читкај ги да не се повторуваме.
Инаку би ти препорачал да не го губиш времето на ptc сајтови, животот е краток да кликаш цел месец за еден $. :D

Знам колку има страни дускусија и би ти препорачал да го прочиташ постот одново. Значи како што гледам постот не е за тебе и нема потреба да коментираш. А за правење пари не бери гајле валјда имам па инвестирам во вакви страни пошто ако не ризикуваш ништо од небо не паѓа. А 5 минутна дневна работа за 2-3 долари мислам дека се исплаќа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom