- Член од
- 17 јуни 2008
- Мислења
- 88
- Поени од реакции
- 50
Не бе, не е проблем, само зборот ми беше да не се мачите, пролистај малце имаш многу подобри начини да заработиш, веруј, нема пари у ова.проблем да не имаш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, не е проблем, само зборот ми беше да не се мачите, пролистај малце имаш многу подобри начини да заработиш, веруј, нема пари у ова.проблем да не имаш?
еве и јас се јавувам, време на претек имамAko nekoj e zainteresiran neka me kontaktira vo koja oblast na internet zarabotka saka da zaraboti i so zadovolstvo ke mu dadam soveti koi samiot ke gi razraboti i ke go dostigne vrvot.
Bas so tebe ke go spodelam. A ako mislis da se potcenuvas raboti koi ne se za potcenuvanje si zgresil. Jas imam poznavanje od sekoj vid na IM i internet zarabotka. Isto taka poznavanje na SEO, CPA, blogging i sto uste da ti nabrojuvam koga mislis deka sum dete. Imam 23 godini i zarabotuvam 800 dolari so 2 casa dnevna rabota. Jas veruvam deka ima uste nekoj so mojot metod na zarabotka vo Makedonija, samo mudro molci i ne ja otkriva svojata tajna. Mozebi negoviot metod ne e kako mojot no veruvam deka postoi. Ako ti kazam deka dodeka da go otrijam ovoj metod izgubiv 200 dolari ke mi veruvas? Znaci izgubiv ne dadov.... I OVA NE E REKLAMA!!!
Никогаш не го негирав фактот дека е тешко да се најди работа во Македонија, ако беше лесно и ја имаше во изобилие и јас би бил таму.
Јас ти кажав претходно,мене не ми требаат твоите совети но конкретната тема и форумот го читаат многу повеќе па споделлиго твоето искуство и факти кои би покажале дека е релвантно.
Kako sto napomena nekoj pogore se razbira deka ne sekoj metod e besplaten. Ama jas sum i prijtalel i drugar se razbira ne kon sekogo. A za rabotata ne mozam vaka da ti objasnam ama moze da rabotis i poveke od 2 casa zarabotkata ke ti bide 1000 dolari maksimalno ne veruvam deka ke postignes poveke od toa. A OVA NE SE REFERALI I GLUPOSTI TAKA DA VE MOLAM NE TRESKAJTE GLUPOSTI SEKOGAS KOGA NEKOJ KE DADE SOVET VIE VELITE SOBIRA REFERALI SAKA DA ZARABOTI. MOZEBI ZATOA DREMETE NA FACEBOOK NAMESTO NA GOOGLE.
Bas so tebe ke go spodelam. A ako mislis da se potcenuvas raboti koi ne se za potcenuvanje si zgresil. Jas imam poznavanje od sekoj vid na IM i internet zarabotka.
По самото твое однесување гледам дека си некое детиште кое нема 2 грама памет. Слушај ме сега убаво, тука има возрасни луѓе пази на кого како му се обраќаш не е ова средно школо па да пишуваш што сакаш. Ако имаш нешто корисно сподели, ако немаш оди играј си играчки на друго место.
Постави слики со твои заработки и постирај јавно ако сакаш на некој да му помогнеш.
Искрено да ти кажам ако стварно правиш 800 долари за 2 сата работа нема тука да замараш " да учиш " други како да прават пари![]()
Ako si vozrasen mislis deka si pameten? Epa si zgresil... I ne sum detiste tuku sum mozok za takvite kako tebe. P.S Nema potreba veke da diskutiram so tebe. I ne me zamaraj poveke. Ti si imas svoe mislenje ama mislam deka podobro e da go zadrzis za sebe. Ako bese nekoj intelektualec mozebi ke se zainteresirase. Jas si pravam $$$ a ti odluci sto ke pravis.... Ke diskutiras seriozno ili pak ne mozes da se pomiris so faktot deka nekoj navistina postignal nesto...
90% од мислењата ти беа избришани, нели мислиш дека правиш нешто погрешно? Што мислиш будали сме ние овде па не знаеме дека се прават пари онлајн?
Зошто тогаш темава има 203 страни од заебанција? Па ти дојде тука да не спасиш сите а?
Убаво ти реков, ако имаш нешто паметно,корисно што може на сите да ни помогне постирај. Ако те интересира нешто прашај, не вреѓај и не се прави дека се знаеш пошто незнаеш се, никој незнае.. Тука сме сите со една цел да си помогнеме и да научиме некои работи. Имаш тема чек дис аут ако ти е до заебанција.
Другари ако има некој кој работи подолго време на ptc(neobux,probux) страни нека ми пише да размениме по некоја идеја за истите.