Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Еј луге јас сакам да се пријавам за четврток ми одговара и време и место ама сакам да прашам нешто јавно ако се седи во Ајриш дали се сложувате да седиме надвор сеуште има услови немојте да се вадите на ладното :).
Причина може за некој е неразбирлива ама со мало куценце сум немам на кого да го оставам дома.

Какво куче? :) Иначе, мене ми одговара

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
@arakenx бил на собиранка?

Ќе си пукам во колено.

(пропуштив знам, јбг)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.769
Поени од реакции
5.522
Игравте билјард? Aw man...

I suck at it too, ама многу сакам да играм:(
Ајде да направиме и некоја билијард собиранка каде што пред се целта ке биде да се дружиме зашто очигледно повеке сме I suck at it него знам да играм (претпочитам после колоквиумски недели на факултетиве за да не се нарушува учебен процес, а јас ке гледам да предложам такво нешто кога иам некој дома за да имам на кој да ги оставам тие што не ми седат сами дома :P)
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 01:01 ---
Ауууу, ја до тебе ќе седам :vozbud:
договорот е постигнат :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
@arakenx бил на собиранка?

Ќе си пукам во колено.

(пропуштив знам, јбг)

....немој....не вредам за колено....
.....и што сум толку специфичен?

Overcome space, and all we have left is Here. Overcome time, and all we have left is Now. And in the middle of Here and Now, don't you think that we might see each other once or twice?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
....немој....не вредам за колено....
.....и што сум толку специфичен?

Overcome space, and all we have left is Here. Overcome time, and all we have left is Now. And in the middle of Here and Now, don't you think that we might see each other once or twice?
Once? thou art so modest.
Ете го четврток.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Срамот што ме изеде беше дека I suck at билјард :D
Абе нема врска и ти и ион бевте добри и покрај тоа што викавте дека не знаете да играте.
Иначе јас не играм веќе против кооператива, шампион е, нека бара таму некои на негово ниво. :D Или па да повежбаме со аракенкс уште малце па може ќе имаме шанси.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Абе нема врска и ти и ион бевте добри и покрај тоа што викавте дека не знаете да играте.
Иначе јас не играм веќе против кооператива, шампион е, нека бара таму некои на негово ниво. :D Или па да повежбаме со аракенкс уште малце па може ќе имаме шанси.
фала на комплиментот, али ако тоа беше шампионско, јас ќе си пукам во колено :pos:
инаку, колку за инфо на другите, супер беше и како идеја за друга дружба е супер билијардот. има две маси, секоја по 400 ден од саат време, така да, ем минглање со луѓе ќе има време, ем не е скапо, ем простор за нас само. нормално, се игра на бољи пар (во мојот случај тројка:pos:) па додека стигнам јас да мавнам, пола партија отишла. :D
најдобро е 2ч да се изнајмат
е сега околу пијачите, ... пиво е 100 ден, малку скапо али може да се толерира за 1-2 додека сме таму ..........

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
фала на комплиментот, али ако тоа беше шампионско, јас ќе си пукам во колено :pos:
инаку, колку за инфо на другите, супер беше и како идеја за друга дружба е супер билијардот. има две маси, секоја по 400 ден од саат време, така да, ем минглање со луѓе ќе има време, ем не е скапо, ем простор за нас само. нормално, се игра на бољи пар (во мојот случај тројка:pos:) па додека стигнам јас да мавнам, пола партија отишла. :D
најдобро е 2ч да се изнајмат
е сега околу пијачите, ... пиво е 100 ден, малку скапо али може да се толерира за 1-2 додека сме таму ..........
незнам кај сте биле, али ако 400 денари за саат време не е скапо тогаш незнам колкави ви се финансиите и воопшто да не покушавам да дојдам на некоја собиранка со вас дечки.
повеќе од 160 денари од саат не сум платил во живот за билијард, златен медицинар 10 денари жетон за 300 денари до сабајле има да играш.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
епа тука е проблемот! да доеш да вииш колку е фенси!
абе фенси не фенси 400 денари ми се многу за такви луксузи особено сега како што сум банкротиран, џебов ко сува смоква ми е напраен :(

Kajgana Shop

На врв Bottom