Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Ставрогин, бараш логика во кладење? :D

Иначе, лупајте дур не паднал коефициентот на поклонов...

ps05.jpg

Плзен се способни да дадат гол на која било екипа на светот и + напаѓачка екипа се само голманот не им е напаѓачки настроен :свиркам:

Арсенал 1
Тука не објаснувам многу навивачки, а не да ја играм гг3+ па арсенал води 2-0 рецимо па ке треба да навивам за бвб не иде.. :D али у секој случај мислам дека е фаворит Арсенал а квота од супер тип доволно добра 2.5
Атл Мадрид 2
Ни тука нема што да се објаснува на аустрија ни у лига не им иде добро а атлетико газат и лига и лш се освен победа на атлетико е изненадување
Наполи 2ка
за 2кава не сум ни ја сигурен зашто ја играм, добра квота :D
Челзи 3+
Оваа е 3+ зашто јас мислам дека е 3+ :D
Питербро - Шефилд утд. 1
Питербро прв на табела у одлична серија а шефилд незнае за победа у гости 4 дале 14 примиле на 6 утакмици, а квота доста примамлива 1.75 у копачка

Вкупна квота 27, нека трчаат за 50фче=1350фче :D

Арсенал 1
Тука не објаснувам многу навивачки, а не да ја играм гг3+ па арсенал води 2-0 рецимо па ке треба да навивам за бвб не иде.. :D али у секој случај мислам дека е фаворит Арсенал а квота од супер тип доволно добра 2.5
Атл Мадрид 2
Ни тука нема што да се објаснува на аустрија ни у лига не им иде добро а атлетико газат и лига и лш се освен победа на атлетико е изненадување
Наполи 2ка
за 2кава не сум ни ја сигурен зашто ја играм, добра квота :D
Челзи 3+
Оваа е 3+ зашто јас мислам дека е 3+ :D

Цар си :ROFLMAO:

хахаха ме мрзи сеа да вадам некој анализи и К** се тресе у ладна вода, да бевме сите така стручњаци у кладилницава сите ке бевме пуни пари :D што да се објасни дека аустра виена изгуби од порто, а порто изгуби од атлетико, аустриа има скор 4-4-4 у лига атлетико има 8-0-1 не треба да си стручњак многу за некој основни компарации, а да ни искачаше се како што ги праиме анализиве као што кажав сеа фул ке бевме, ама ташак

Милан-Барса 0-2
Селтик-Ајакс Х2
Марсеј-Наполи 0-2
Шалке-Челзи ГГ
Стеауа-Базел ГГ

Ги отфрлив овие типови уште пред некое време, па сега да ги пробам пак затоа што друга идеја искрено немам за вечер. Којзнае можеби ќе ми се врати надежта во ГГ и од 0-2, ама со резерва го земам тоа.

Crewe gg3+!
Arsenal gg3+!
Southend 1!
Wolverhampton 1!
Koef 13+ uplata 300den..

Цел ден се мислам и слабо нешто.
Посигурни ми стојат челси х2, наполи х2 и атлетико 2.
Овие би трабало да испаднат и чисти двојки али за посигурно х2.

Арсенал - Дортмунд 2&3+ ; 4.00
Порто - Зенит 2 ; 5.25
Марсеј - Наполи 2 ; 2.45
Шалке - Челзи ГГ1 ; 4.30
Цска - Сити 2 ; 1.80
Стеауа - Базел 3+ ; 1.85

30 / 22.000 ден

Само знам дека ако тепа Дормунд или Шалке, ке има сечење вени :)

Атлетико мадрид 2 и уште една само дали челзи или наполи х2 ?? или пак некоја друга што мислите дека е посигурна дајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom