blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
Штета во Прилеп нема аеродром.Знам, пропуштен воз. Јас со авиони сега патувам
.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Он.
Со Шакти и со Шорти. И со сите други кои сакаат да ме запознаат.
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Штета во Прилеп нема аеродром.Знам, пропуштен воз. Јас со авиони сега патувам
.
Штета во Прилеп нема аеродром.
Он.
Со Шакти и со Шорти. И со сите други кои сакаат да ме запознаат.![]()
Може, Магусе, може. Ваљда ќе се погодиме некогаш во исто време и исто место.И со тебе сакам ама не ми текнуваа други членој во моменатот ко се изјаснив како што не ми текнуваат и сега. Онака чистокрвно кафе или алкохол без перверзни шамари како што посакав од Леандра, ти си многу ок женска Ми Лејди![]()
Може, Магусе, може. Ваљда ќе се погодиме некогаш во исто време и исто место.Само нуму жена ти да е ептен љубоморна. Не сакам да си имам проблеми.
Немa да има перверзии. Ја би за ракиичка и шопска.
![]()
Да не ја повторувам рокерската дружина од претходно, само би ги додал HoT Ice, Parvati, garthrok, Васил МКД, Кrk 1.
Од постарите Смрт зони за пајак дефинитивно.
То одамна го имам пишаноСо тебе и Божино треба да истераме пивце. Њот нека не иде.
То одамна го имам пишано
Чувствувам дека ќе легнат муабетите толку многу што еден ден малку ќе ни биде.
Мораме да ја наредиме некогаш и негде.
Taкоџе и од прилепската багра(одговор и во име на божино, за кој се надевам дека без размислување ќе се согласи)Ако се зададе прилика добра, со воз ќе дојдам.![]()
Не сум Белучи, јас сум класа за неа.Мој чоек, ја би ракиичка ама без шопска, не мезам кога пијам ракија - ретко![]()
Каква љубомора нема шанси освен ако не си Белучи хехе
Куман имаш мој број, к`д доаѓаш навак пиши поруку. Сас едну се знаеш ама да не ти откријам туј.Сакам со Драата Ни Кајгана Ч )
Абе а праите ли Кајгаџиску форумљашку собиранку ?
Сакам да дојду некад, да дринк соум вајн, смоук соум џоинт, ен гив пис а ченс : ) или смајли шајнинг фејсес
Ја нејќу сс Леандру, сакам сс Лангелину,БлуЛејдибаг,Бабси,Кјара,Кинг Б и остала женска багра што има позитиф вибрејшнс
А од мушкомањасти сакам сс Андрев,Костиц Ч ),Трвајвр,ВВот и још некои опенмајндед хипици