Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со сите зафатени девојки на форумот кој сакаат да го изневерат својот партнер. :cool:

Педери СТОП...Врски пократки од три месеци СТОП...Мажени СТОП.

Знам такви. Консултирај го членот погоре за упатства-коja е полеснa.

Он: Анфем, wot, Natural-girl...

Леандра, ако си стварно моника белучи....озбилен сум.

@leandra и по можност да ми мавни еден шамар (оооо Боже...шамар од Леандра) при само запознавање ако се деси некогаш (y)
И појче не се трудам да означувам оти гледам не бива...
Овој Пеџа исто така, Плух и некои други со невообичаена смисла за хумор, позитиви, шо во моменатов не ми текнуваат :))

Кариес, @cool@ и Bratot..

ии leandra ама у некоја безбедна средина.. Барем кај шо нема чаши, флаши, дрва и камења.

Кариес, @cool@ и Bratot..

ии leandra ама у некоја безбедна средина.. Барем кај шо нема чаши, флаши, дрва и камења.

Значи во врска со желбиве околу запознавањево со Леандра (чаши, флаши...болка и сл.) ти си Јас ама во паралелен универзум :D

Сакам со Драата Ни Кајгана Ч )
Абе а праите ли Кајгаџиску форумљашку собиранку ?
Сакам да дојду некад, да дринк соум вајн, смоук соум џоинт, ен гив пис а ченс : ) или смајли шајнинг фејсес
Ја нејќу сс Леандру, сакам сс Лангелину,БлуЛејдибаг,Бабси,Кјара,Кинг Б и остала женска багра што има позитиф вибрејшнс
А од мушкомањасти сакам сс Андрев,Костиц Ч ),Трвајвр,ВВот и још некои опенмајндед хипици

Сакам со Драата Ни Кајгана Ч )
Абе а праите ли Кајгаџиску форумљашку собиранку ?
Сакам да дојду некад, да дринк соум вајн, смоук соум џоинт, ен гив пис а ченс : ) или смајли шајнинг фејсес
Ја нејќу сс Леандру, сакам сс Лангелину,БлуЛејдибаг,Бабси,Кјара,Кинг Б и остала женска багра што има позитиф вибрејшнс
А од мушкомањасти сакам сс Андрев,Костиц Ч ),Трвајвр,ВВот и још некои опенмајндед хипици

Важи бе, таман на нес (за тебе без млеко):pipi: да шириме позитиФ вибрејшнс :)

okay+gif+i+got+bored+and+i+needed+a+okay_2d3314_2295970.gif

Шкорпи лани кога критериумите за запознавање ми беа полабави поминав на Виноскоп, ја облеков розовата кошула, ја светнав косата со брилијантин, чевлите огледало, ставив лабело, а ти само помина во близина и не дојде.
Ајде друг пат.

Шкорпи лани кога критериумите за запознавање ми беа полабави поминав на Виноскоп, ја облеков розовата кошула, ја светнав косата со брилијантин, чевлите огледало, ставив лабело, а ти само помина во близина и не дојде.
Ајде друг пат.

Знам, пропуштен воз :). Јас со авиони сега патувам :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom