Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ако сакав да се курчам дека вежбам ќе постирав слики на моментална состојба на бодибилдинг подфорумот.
и тоа ќе беше, ама ваљда не си "исчистен" :D

него добро е што останал терминот за кино, ја мислев си го заменивте со ајриш -_-
за карти како оди, може некој да резервира или?
GO KINO?
нуб.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
и тоа ќе беше, ама ваљда не си "исчистен" :D

него добро е што останал терминот за кино, ја мислев си го заменивте со ајриш -_-
за карти како оди, може некој да резервира или?

GO KINO?
нуб.
Па и 10 pack да сум нема да постирам тука слики. На стероиди форумот имав минатата година, ако ме познаваше ќе ме видеше таму дали бев исчистен или не ;)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Нема да дојдам, гледан ми е филмот. А и на факултет сум. И треба да гледам како се суши боја на ѕидот. А и така одбивам зашто така сакам, не дека сум зафатен. :pos:

Значи муабетите дека си бил ЗА собиранки и дека си прифаќал, да им ги кажеш на новите членови, кај мене не поминуваат. :icon_lol:

1. Секогаш кога сме викале, одговорите биле неодредени, за стално ако ти се појавела боље опција (пр симпатијата да ти сврти во 7 вечер) да не` одбиеш. A се знае дека со твои луѓе, секогаш постои опцијата да им речеш "утре" или "покасно вечерта". :)

2. Дури и сега немаш доволна причина, си бил на факултет. Дури и до 9 саат да се предавањата, се знае дека тек тогаш и почиња вечерта, иако официјалниот почеток е нели порано. Секогаш можеш да се уклучиш покасно, доколку сакаш да присуствуваш некаде. :)

3. Бараш детален опис кој ќе присуствува.
3а. Епа тоа е цаката со јавните собиранки: не се знае точно кој ќе присуствува (доаѓаат и непријавени, а не се пријавиле од икс причини) и не се знае дали некој ново - пријавен се има скарано со некој што веќе претходно се пријавил (и/или е поинтересен).
3б. Па ако е тоа така, зошто ти не се пријавиш навремено, туку секогаш последен? Зошто другите би требало да се пријавуваат први? Ја немаат ли и они привилегијата да знаат дека и тие после нив што се пријавиле (пр Ти), ќе одат? :)

4. Те поштувам и сето тоа, али стварно мислев дека си покул од сите овие коментари. :)

5. И јас сум за јавни собиранки, сакам да запознавам нови луѓе на рандом.
Но многу пати кога сум викнала и во темава, и по пп, дошле само оние вторите, а оние што пишале на темава само прашале нешто (неодреден одговор, специјалност на Родаст) и на крај не дошле.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Една забелешка: зошто еве викате дека треба јавно да се знае се` околу собиранката, посебно делот на имиња на присутни, а самите после тоа избирате дали да идете или не?
Дали и така се прават затворени кругови?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Па и 10 pack да сум нема да постирам тука слики. На стероиди форумот имав минатата година, ако ме познаваше ќе ме видеше таму дали бев исчистен или не ;)
Ради мене бе нема да постираш? :(

Ветувам дека ќе го скокнам твојот пост, не ја лишувај женската публика од расни, здрави, естетски супериорни хоминидски гени изразени во полн потенцијал :D.

---------------------------------------------------------------------------------

После постот на Натурал, мислам се што останува е да го поздравам Дарки со песнава :D :

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ради мене бе нема да постираш? :(

Ветувам дека ќе го скокнам твојот пост, не ја лишувај женската публика од расни, здрави, естетски супериорни хоминидски гени изразени во полн потенцијал :D.

не бе зошто ради тебе
несакаат момите мускулести момци, мали тулиња имаат тие ;)
Иначе ми се скурчи муабетов, имам плус работа иначе ќе спамавме до сабајле ;)
одам да читкам

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
не бе зошто ради тебе
несакаат момите мускулести момци, мали тулиња имаат тие ;)
Иначе ми се скурчи муабетов, имам плус работа иначе ќе спамавме до сабајле ;)
одам да читкам

Малку шала бе па и ти :D. Ајде не те закачаме веќе.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.290
Ескалирала ситуацијава до даске :)
Иначе јас за киното веројатно не, за четврточното кафе веројатно да.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Гледате како може одма јавно да се договори кафе-мафе шема :)

како и да вртиме и сучиме (НЕ кори), ете има две договарања за неделава. едно утре во кино, друго во четврток (19ч) во ајриш.
баш ме интересира кој се' од галамџииве ќе дојде. ............ :rolleyes:

Мене не ме ставај во галамџиите, ние расчистивНе телефонски :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пеџа ми одбиваш љубов? :( Знаеш од кога не сме се виделе? :place: Ај ај ....

Излагам д бед гај :(

Во кино не ми се оди зошто ми е преку глава од филмови периодов, како се зафатив со таа работа, баш на Коператива (што ми е чкарт што не можам по име да го кажам) му зборев прееска. За кафе (пиво) му реков дека ќе се преслушнеме и ништо чудно да пројдам :)

Не сум д бед гај, никогаш не сум бил, без разлика на муабетите :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Излагам д бед гај :(

Во кино не ми се оди зошто ми е преку глава од филмови периодов, како се зафатив со таа работа, баш на Коператива (што ми е чкарт што не можам по име да го кажам) му зборев прееска. За кафе (пиво) му реков дека ќе се преслушнеме и ништо чудно да пројдам :)

Не сум д бед гај, никогаш не сум бил, без разлика на муабетите :)
(hug)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Јас пишав општо но вие се фокусиравте само на Шкорпи и co. така да, океј. Мене не ми е гајле, организирајте се, само не изгледа убаво за новите членови кои можеби сакаат да доаѓаат на собиранки а гледаат затворени кругови на луѓе, каде што и колку и лесно е да се приклучиш, пак не изгледа многу пријателски. Јас сум идел на милион собиранки и сум организирал многу масовни па затоа ми е криво што гледам дека новиве собиранки се многу тајни во споредба со порано и само поради тоа и реагирав, а не дека ми е нешто криво што си се собирате или пак поради нешто друго.
Нема врска. Јас сум прилично нов член и кога сакав да одам на собиранка, фино лепо си прашав кога, како, што, каде. И веднаш ми беше одговорено. Јас на пример не сакам во темава да стои моето име. Повеќе ми одговара по пораки да се договорам. Ништо не е тајно. Кога некој сака да дојде, ќе разбере и ќе дојде.

Kajgana Shop

На врв Bottom