Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Со црвен килим сите построени од страна да оддадат чест:D

Мислам Мајмун не да ја затупи, ја откости. Прво плачеше не те поздравиле на Виноскоп, увреден, навреден до трт. После јавно се организираа баш поради тебе ако не примети за да не плачеш и така не ти се погодува. На кафе не си одел, на кино не, имаме впечаток барем јас конкретно како да треба некој да те моли. Аман мајмуне молим те да поседиме. Многу емотивно пристапувате на форумов, ќе врзат чалма ако не отидеш или отидеш некаде.
ви пишав утре ја бранам дипломската инаку би идел....шо е комплицирано тука
незнам шо е толку сложено и тупење ако сум пишал за што сум повеќе....не е проблем и за на кафе да седнам да си помуабетам со луѓето, али ако сум слободен ОК шефице?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Нема шанси утре најверојатно до 20 часот ќе бидам во супер-вонредна состојба, па ако дојдам ќе треба да ви преведувам таму оти мн дрдорам
Е де, сакаме дрдорковци, најдобро идат уз кафе (затоа ти беше врачена и тебе покана за кафето :D)
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 21:57 ---
Нема проблем, за тебе ќе биде организирана специјална собиранка на која машките ќе бидат слечени до половина, за да можеш да покажеш дека си вежбал, и на која собиранка ќе има физички задачи кои ќе мора да ги исполниш за да учествуваш на собиранката.

Може така?

;)
Сакам ваква собиранка! :vozbud:

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Па оди прошетај, за тоа не треба собиранка. Кои компликатори сте, мајко мила.

Се собираат луѓето на кафе и пијачка, врзуваат по некој муабет, и си одат дома поднапиени и задоволни. Се запознале со нови луѓе, размениле искуство. Може и ќе ќариш нешто. :)

Матка, шатка, ексик...
последното нешто поради кое сум на форумов или пак одење на некоја собиранка. Досега не сум бил на ниедна и ете би отишол чисто да видам со шо луѓе се расправам тука на форумов, а воедно и да запознаам некои кои ми се најдоа кога ми било најтешко (нормално ако дојдат).

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
последното нешто поради кое сум на форумов или пак одење на некоја собиранка. Досега не сум бил на ниедна и ете би отишол чисто да видам со шо луѓе се расправам тука на форумов, а воедно и да запознаам некои кои ми се најдоа кога ми било најтешко (нормално ако дојдат).
А ха, никогаш не си помислил дека можеш да ебнеш некоја женска од форумот?

:D

Ти верувам, нема проблем.

;)

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
ви пишав утре ја бранам дипломската инаку би идел....шо е комплицирано тука
незнам шо е толку сложено и тупење ако сум пишал за што сум повеќе....не е проблем и за на кафе да седнам да си помуабетам со луѓето, али ако сум слободен ОК шефице?
аман од кого ќе ја браниш :D
не за друго ами да дојдевме и ние за подршка ;)

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
А ха, никогаш не си помислил дека можеш да ебнеш некоја женска од форумот?

:D

Ти верувам, нема проблем.

;)
ХАХАХАХАХАХАХАХах ајде по твое нека е ако чекам да „ебнам“ некоја женска од форумот ќе свршам работа за некои 20тина години можи и ќе бидни ако остани некоја немажена :D
аман од кого ќе ја браниш :D
не за друго ами да дојдевме и ние за подршка ;)
абе незнам и јас од кого ќе ја бранам али битно да се брани нешто. Не би било проблем ако ве собери во канцеларијата кај професорот слободно идете (П.С без коверт со мин 1000че да не видам никого ;) )

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
абе незнам и јас од кого ќе ја бранам али битно да се брани нешто. Не би било проблем ако ве собери во канцеларијата кај професорот слободно идете (П.С без коверт со мин 1000че да не видам никого ;) )

Глупости! :D За диплома се части - ние доаѓаме со тебе на бранење, ти полагаш и не носиш сите во Ајриш на темно Лашко и начос :P

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
...
ма нема проблем ќе се стиснеме, ќе се гушнеме за да не збере а коверти не носиме туку знак за распознавање ќе ни биде табла јајца па ти мисли му ја како ќе браниш :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
како и да вртиме и сучиме (НЕ кори), ете има две договарања за неделава. едно утре во кино, друго во четврток (19ч) во ајриш.
баш ме интересира кој се' од галамџииве ќе дојде. ............ :rolleyes:

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Глупости! :D За диплома се части - ние доаѓаме со тебе на бранење, ти полагаш и не носиш сите во Ајриш на темно Лашко и начос :P
На почек можи да се плати во Ајриш? Од пензијата ако сакаат да ме почекаат :D Се части за диплома не велам не, денес бев јас на дипломска па отидов со 1л џони враце, не со коверт....така на село кај мене се оди ;)

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ма нема проблем ќе се стиснеме, ќе се гушнеме за да не збере а коверти не носиме туку знак за распознавање ќе ни биде табла јајца па ти мисли му ја како ќе браниш :D
Шо сакаш да кажиш со ова? Дека цел живот живеам во заблуда дека јајца квачат кокошките, а уствари мајмунска работа ти било то o_O

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Шо сакаш да кажиш со ова? Дека цел живот живеам во заблуда дека јајца квачат кокошките, а уствари мајмунска работа ти било то o_O
абе, кајгана=јајца :pos: какви мајмуни и банани

Kajgana Shop

На врв Bottom