Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ај со лесно нека биде, па ако си за кино (а нема да бидеш, оправдано), знаеш кај да не најдеш
фала фала лесно ќе биде толку колку што ќе си направам самиот (поточно да се исклучам од форумов и социјалниве мрежи и да учам :) )
Нема шанси утре најверојатно до 20 часот ќе бидам во супер-вонредна состојба, па ако дојдам ќе треба да ви преведувам таму оти мн дрдорам

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Ич не сте фер :(

Ај кафе во текот на неделата, на некое помирно место, да може муабет да се прави
:) Може и порано, преку ден, рецимо ако така повеќе одговара

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601

Ај кафе во текот на неделата, на некое помирно место, да може муабет да се прави
ете сега ти дај место и време? да биде транспарентно нели? :D

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256

арно ви одеше со пораките шо се замараш тука па ти :D

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
ете сега ти дај место и време? да биде транспарентно нели? :D

Ајриш? Проверена варијанта :)

Време - освен утре, секој ден ми одговара. Еве како пример - 19h четврток

Све ова е подложно на промена. Кој сака може да даде предлог, било за место, било за време :D Може и да гласаме на крај.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
:unsure: море муабетиве некој да ги зачита у п.м.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ајриш? Проверена варијанта :)

Време - освен утре, секој ден ми одговара. Еве како пример - 19h четврток

Све ова е подложно на промена. Кој сака може да даде предлог, било за место, било за време :D Може и да гласаме на крај.
ДА, одговара. само да не петок или саб.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Крај не ви се фаќа :D
абе мене крајот опашката ми е, ама мн ја мрдам брзо и тешка е за фаќање :D
шо се однесува до мене можи да се договарате каде сакате, најбрзо јас би ви дошол ако ме викнете кога одите по матка, водно или некаде каде би бил физички активен, кафе муабети многу многу не поштовам, кино ќе збеснам бидејќи сум хиперактивен али не е проблем да бев слободен ќе наминев, во некоја друга прилика ако сум слободен и ако е јавна поканата тука ќе дојдам...(плус ако не му сметам на одредени членови ;))

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
абе мене крајот опашката ми е, ама мн ја мрдам брзо и тешка е за фаќање :D
шо се однесува до мене можи да се договарате каде сакате, најбрзо јас би ви дошол ако ме викнете кога одите по матка, водно или некаде каде би бил физички активен, кафе муабети многу многу не поштовам, кино ќе збеснам бидејќи сум хиперактивен али не е проблем да бев слободен ќе наминев, во некоја друга прилика ако сум слободен и ако е јавна поканата тука ќе дојдам...(плус ако не му сметам на одредени членови ;))
Нема проблем, за тебе ќе биде организирана специјална собиранка на која машките ќе бидат слечени до половина, за да можеш да покажеш дека си вежбал, и на која собиранка ќе има физички задачи кои ќе мора да ги исполниш за да учествуваш на собиранката.

Може така?

;)

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Нема проблем, за тебе ќе биде организирана специјална собиранка на која машките ќе бидат слечени до половина, за да можеш да покажеш дека си вежбал, и на која собиранка ќе има физички задачи кои ќе мора да ги исполниш за да учествуваш на собиранката.

Може така?

;)
изгледа не си ме запознал добро....ако сакав да се курчам дека вежбам ќе постирав слики на моментална состојба на бодибилдинг подфорумот. Зборот ми е за ваквите места бидејќи не сум одел многу често, особено матка, а сакам многу да отидам и да прошетам...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
изгледа не си ме запознал добро....ако сакав да се курчам дека вежбам ќе постирав слики на моментална состојба на бодибилдинг подфорумот. Зборот ми е за ваквите места бидејќи не сум одел многу често, особено матка, а сакам многу да отидам и да прошетам...
Па оди прошетај, за тоа не треба собиранка. Кои компликатори сте, мајко мила.

Се собираат луѓето на кафе и пијачка, врзуваат по некој муабет, и си одат дома поднапиени и задоволни. Се запознале со нови луѓе, размениле искуство. Може и ќе ќариш нешто. :)

Матка, шатка, ексик...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Може така?

;)
Со црвен килим сите построени од страна да оддадат чест:D

Мислам Мајмун не да ја затупи, ја откости. Прво плачеше не те поздравиле на Виноскоп, увреден, навреден до трт. После јавно се организираа баш поради тебе ако не примети за да не плачеш и така не ти се погодува. На кафе не си одел, на кино не, имаме впечаток барем јас конкретно како да треба некој да те моли. Аман мајмуне молим те да поседиме. Многу емотивно пристапувате на форумов, ќе врзат чалма ако не отидеш или отидеш некаде.

N

Nessa Alcarin

Гостин
а ти ќе дојдеш?
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 21:14 ---

па со кола сме ..... да те земеме во 19ч?
Да. Доколку се промени планот (и утре сум на терен ама треба да завршам до кај 17.00) ќе ви се јавам да ви кажам.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

И јас ќе ве дружам четврток на кафе ако ме примате :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom