Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
и што бидна сега? од јавно појавно амин.
јас и ион идеме! кој дојде, .. дојде!!! а има и куглана, така да афтер би можело да биде куглање ;)се разбира ако ни се погодни цените

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Дечки прашав у Cineplexx утре за Gravity цената е 150 ден. Проекции има:19:45, 21:15 и 22:15.
http://www.skopjecitymall.mk/cineplexx-proekcii

....не ветувам ништо....но ако во договорениот термин сме слободни може да улетаме....ама културно....за разлика од улетувањето на Вино - Скоп кога улетав ко џокер и заминав тивко во историјата

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
....не ветувам ништо....но ако во договорениот термин сме слободни може да улетаме....ама културно....за разлика од улетувањето на Вино - Скоп кога улетав ко џокер и заминав тивко во историјата
абе не биди ко мајмун (членот) (y) наши сме си
него, кажав дека идеме, али време пропуштив да спомнам
19:45ч

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
убо да си помините јас утре бранам дипомска така да нема да ве дружам :)
П.С гледам големата сте ја напрајле наназад на темава :D групава швалерај шо тера по пп ржи не се држи ;)
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 21:01 ---
абе не биди ко мајмун (членот) (y) наши сме си
него, кажав дека идеме, али време пропуштив да спомнам
19:45ч
де бе шо е со мене муабетот, ете пијани можи сте биле вечерта па ви се менил диоптерот и толкави батки како мене не ги гледате али ајде чим сте под компресија проштавам

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
убо да си помините јас утре бранам дипомска така да нема да ве дружам :)
П.С гледам големата сте ја напрајле наназад на темава :D групава швалерај шо тера по пп ржи не се држи ;)
ај со лесно нека биде, па ако си за кино (а нема да бидеш, оправдано), знаеш кај да не најдеш

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
за пијани, ... само малце, ;) али и тебе ко анон пред неколку месеци ве карам. он на две маси од нас во ајриш, ти на виноскоп ......

N

Nessa Alcarin

Гостин

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ете така бе деца, како што се знаеше порано, убаво јавно кој сака да си дојде.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
а ти ќе дојдеш?

Нема да дојдам, гледан ми е филмот. А и на факултет сум. И треба да гледам како се суши боја на ѕидот. А и така одбивам зашто така сакам, не дека сум зафатен. :pos:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Нема да дојдам, гледан ми е филмот. А и на факултет сум. И треба да гледам како се суши боја на ѕидот. А и така одбивам зашто така сакам, не дека сум зафатен. :pos:
е па не се буни друг пат зошто вака или онака се договарале луѓе, затоа што тие така сакале, а не затоа што биле зафатени

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
е па не се буни друг пат зошто вака или онака се договарале луѓе, затоа што тие така сакале, а не затоа што биле зафатени

Саркастичен бев со коментарите, ама за тој термин сум стварно зафатен, на факултет сум. Тоа е.

Kajgana Shop

На врв Bottom