Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дали вреди да ја штитам Нумансија за 50евр. ја чекам?Ја имам 1 , што мислите како да ја изиграм?

Добитен сум,

не уплатив ништо :D, не бев дома цел ден инаку па ќе пишев нешто.

torino-inter 3+ 90%
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 09:15 ---
за денеска ќе ги уплаќам тотенхем 2 1.95, хајдук 2 1,75 и фиорентина-јувентус 3+ 2,10 за 1000 добивка 7166 малку ми е на ризик ама ќе пробам со добивката од вчера па или ќе бидам 7000 во плус или на 0 викендов добивка
EPA KOJ SI GI UPLATI OVIE SO SREKA DA SI GI TROSI PARITE STETA STO SE PREMISLI I GI UPLATIV SAMO ZA SITNO

Хајдук се вади у задња и ја чекам уште Бетси и тоа дупла шанска, кретениве се испопромашија и плус цело 2ро со играч повеќе.

ех колку ми е криво за системов, сигурните "фиксеви" ме ебаа а се од условот долу факам 7 од 7.... Уплатено е за 400 иначе....IMAG0026.jpg

Интер последна ја чекам било кога 2.. и ќе ме сјебе. не ми се верува кој баксуз сум

Не ја заборавај стативата од 91

Тамна тогаш гледам Хајдук дава гол, и глеам после статива на Бетис ќе скршев нешто, ама и цела утакмица напаѓаат ке стигант до гол без врска нешто немаат завршница, ко нашиве да ги гледам/ :D Коа ќе паднам на дупла шанса, дупло повеќе се нервирам. :D

postiraj livceto da se poraduvame malku so tebe :icon_mrgr:

1397117_562925860440734_1117880271_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom