Фан клуб: ЖРК Вардар

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Епа ете ставам лајк на предлогот на Незапирливи :icon_mrgr:
За воџа го предлагам нашиот напатен Коњаник Сабја :pos:

Смејте се ама кога ќе го пуштат Коњаникот, цело Скопје ќе го превртиме :icon_mrgr:
Отварајте тема Кајгана собирнка - ЖРК Вардар (задолжително урлање) :icon_mrgr:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Епа ете ставам лајк на предлогот на Незапирливи :icon_mrgr:
За воџа го предлагам нашиот напатен Коњаник Сабја :pos:
На него банот му завршува на 10.11 таман за со Бера Бера, да си се извика :D

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
И јас би сакал девојките да имаат подршка барем пола од онаа што ја имаа момците со Барселона и ПСЖ ама реално не сме голема група..Да речеме 500 редовни членови се друго се дечки што одат само на поинтересни утакмици, па од тие 500 души колку ќе можат да одат денес во Железара а после да одат во Борис, да не зборам кога ќе се навива на ФК организирано, па кога ќе има и гостувања, некогаш и на РК Вардар нема да можеме да одиме, не е лесно ни физички а ни финансиски и крајно несериозно е да се нафатиме на тоа, а и не е фер за девојките, сега да ги бодриме а после да играат пред 100 души заедно со џандарите...И да не бидам погрешно сфатен, ова си е само мој став, а и не велам дека девојките не заслужуваат да бидат бодрени, ама реално такви се можностите, ако толку има заинтересирани, гледам само се жалите, да се собереме 30-тина души од Кајгана и машко и женско и старо и младо па да урламе 60 минути :pos:
Можи (y) плус имам два дреса отфазла :D ама од минатата сезона од Вардарки

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Можи (y) плус имам два дреса отфазла :D ама од минатата сезона од Вардарки
Друже ти ќе ни бидеш почесен член на навивачката група. Ко што глеам не пропушташ натпревар на ЖРК :cuc:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Па ете 30 души од кајгана сигурно може да се соберете еве и јас ќе дојдам да бидам од помош... ќе купиме карти за едно делче од еден блок и ќе го пробаме ова што го кажувате и ќе видите како функционира
Димче бе знам како ќе функционира тоа, Металург така функционира веќе 3 сезони. :X3: p.s. Бирса е најјак!

А сеа уживајте :D

Capture.JPG Capture1.JPG vardar-podravka-8.jpg

:нинџ:

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
Друже ти ќе ни бидеш почесен член на навивачката група. Ко што глеам не пропушташ натпревар на ЖРК :cuc:
Да,посебно идам од друг град да ги бодрам Вардарки,не сум само јас,се збираме 10 души и идеме масовно,а вас скопјани ве мрзи да излезите 5 чекори до сала

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Металург така функционира веќе 3 сезони. :X3:

Кој се клади дека ќе направиме пожешка атмосфера? :icon_mrgr:

Малку доле ооо малку горе еее, (немојте на тоа одма да помислите бе ццц :P) цела сала пее, за Радиќевиќ алеалее..Напред Вардар ооо..:LOL:

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379

Малку доле ооо малку горе еее, (немојте на тоа одма да помислите бе ццц :P) цела сала пее, за Радиќевиќ алее..Напред Вардар ооо..:LOL:
И Радичевиќ ќе се изнадава голови

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.459
Поени од реакции
2.016
Екипава може до финале. Како се уиграа и како напредуваат, само пофални зборови. Одлична транзиција во напад, цврста одбрана, силна клупа. Радичевиќ ги здроби а и ме изненади искрено Лејно, браво.

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
Екипава може до финале. Како се уиграа и како напредуваат, само пофални зборови. Одлична транзиција во напад, цврста одбрана, силна клупа. Радичевиќ ги здроби а и ме изненади искрено Лејно, браво.
Мене ме изненади Индира што шанса му даде на сите ракометарки,и со резервите добро одигра Вардар.

Член од
20 октомври 2013
Мислења
1
Поени од реакции
1
На него банот му завршува на 10.11 таман за со Бера Бера, да си се извика :D

Малку доле ооо малку горе еее, (немојте на тоа одма да помислите бе ццц :P) цела сала пее, за Радиќевиќ алеалее..Напред Вардар ооо..:LOL:
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 02:46 ---
И јас би сакал девојките да имаат подршка барем пола од онаа што ја имаа момците со Барселона и ПСЖ ама реално не сме голема група..Да речеме 500 редовни членови се друго се дечки што одат само на поинтересни утакмици, па од тие 500 души колку ќе можат да одат денес во Железара а после да одат во Борис, да не зборам кога ќе се навива на ФК организирано, па кога ќе има и гостувања, некогаш и на РК Вардар нема да можеме да одиме, не е лесно ни физички а ни финансиски и крајно несериозно е да се нафатиме на тоа, а и не е фер за девојките, сега да ги бодриме а после да играат пред 100 души заедно со џандарите...И да не бидам погрешно сфатен, ова си е само мој став, а и не велам дека девојките не заслужуваат да бидат бодрени, ама реално такви се можностите, ако толку има заинтересирани, гледам само се жалите, да се собереме 30-тина души од Кајгана и машко и женско и старо и младо па да урламе 60 минути :pos:
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 02:59 ---
подобро е овие девојки да имаат било каква организирна подршка одколку никаква. Искрено мислам дека овој колектив ЖРК Вардар има да го прослави бреднот вардар низ цел цела европа повеќе од кој друг било спортски колектив кој го носи името Вардар во следниов период. Јас знам што е традиција љубов спрем ФК вардар ама мртов е кај нас фудбалот и единствената порака која ја праќаат комитите на стадиот е до управата и самите нив , да бидеме реални никој не го боли К... за фудбалот во македонија , можда једино тие кои перат пари преку него . Затоа може би е подобро вашите пораки почесто да ги парќате до нацијата преку успешните приказни на медиумски запазените варарови колективи. Често идам на ракомет и следам на тв и драго ми е што комитите се толку добра навивчка група , за која преку РК вардар сега знае цела ракометна европа , а се ндевам дека декорот ќе го надополните и со жрк !!!!

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
http://handballme.me/2013/10/joka-rezirala-razbijanje-podravke/ dok je ljubimica domaćih navijača Andrea Klikovac postigla dva gola. ххахахахаха,ова од мене го презеле од фб,поставив слика од кликовац и имаше неколку коментари дека добро изиграла ова она,и новинаров го имам за пријател и ми ја лајкнал сликата и си има речено дека кликовац е миленичка на публикава хахахах ,сепак големо ЛИКЕ ХАХАХА

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кога бевме непобедливи во Кале никој никого не викаше за гледање на натпреварот. Река народ одеше сами, со деца, прекрасна атмосфера. Никој сеуште незнае дека ние имаме ваков тим, еве јас прв пат вчера дознав дека ние цела Европа сме ја купиле. Од натпревар во натпревар ќе има се повеќе и повеќе народ, само треба информацијата да се прошири и повторно народот да седне и да изгледа еден натпревар. Бидејќи не раце да кренавме од жениве, туку апсолутно не ни уклучував тв да гледам што прават. Е до толку ме разочараа, без желба, без мотив прави манекенки на писта.

Ова е сега друга приказна, мене ми е најмило на Кале, али и Борис ќе биде полн. Само да се види кои ѕверишта играат кај нас ќе грми Борис. Македонија била и секогаш ќе биде во врвот на женскиот ракомет. Еве членот ги спомена и младите погони, ни требаат нови деца. Пецевска има веќе 30 години, плус формата и е осакатена, Портјанко вчера ја гледав (иако се откажа од репрезентација) нема веќе душа она е над 30 години. Црвенковска е 30 исто и она е на крај. Мора да се подмладиме репрезентативно со вакви ко Штериова (само да не се дигне у облаци како Елена дека е некој кур фактор на терен) и се ќе биде во ред.

Многу сме јаки, оооо многу сме јаки! :D

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Се плашам атмосферата на жениве да не стане како кај Велешаниве со "Излези момче" зошто знам дека девојкиве заслужуваат појјако навивање, можеби нешто како со мажите.Ама па од друга страна па не е убаво вака на сред сезона да се отиде да се навива како Комити.Мислам дека од наредна сезона ако све биде во ред со тимов, да почне да се навива во СЕХА некоја помала група и во ЛШ обавезно што помасовно.

Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497
незнам дали приметувате ама и сега пола од присутните се комити во сала, од кај мене пола подгрупа отиде нормално без никакви обележја ....

Kajgana Shop

На врв Bottom