Фан клуб: ЖРК Вардар

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Treba ednash da ja zapeeme za da i se napravi kejfot.

Epten fuckable bila, denes me magepsa zimi se xD

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Како да и го немаш меракот види ја.

Се заљубив :love:
Е клошар(и) бе, а кога ве вика да им дадете поддршка те(ве) нема. :D

Не, реално, знам дека бодрење на три клуба е тешко изводлива работа, иако моментално одите само на еден заради бојкотот на ФК, па затоа би било и глупо да се почне организирано овде па да се напушти ако прекине бојкотот на фудбал, но фер е да има барем некакво одење.

Самите девојки постојано повикуваат на поддршка, газдата е ист, треба барем подгрупата што навиваше за РК Вардар пред 2 сезони да ја пратите или помасовно одење без обележја, колку да има кој да подвикне а тоа да не биде официјалниот спикер у сала.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
треба барем подгрупата што навиваше за РК Вардар пред 2 сезони да ја пратите
Договорено, ќе пратиме и уште две деца за следната утакмица :icon_lol:

Дај најсериозно...не споредувајте РК Вардар и ЖРК Вардар. За РК Вардар се навивало и кога губеле и сега кога газат, за ЖРК Вардар не се навивало и стварно не знам зошто да се навива организирано за уште еден клуб и покрај тоа што го носи името Вардар, кога веќе би можеле да навиваме на повеќе места подобро би било да навиваме за КК Вардар. На што ќе личи групата, каква сериозност, да се навива сега уште 3-4 утакмици во ЛШ и после батали ги? Да не иде некој во СЕХА лига да ги гледа? Да се навива сега за ЖРК Вардар само заради тоа што има дрим тим? Играчи, управи, спонзори, сето тоа е минливо, остануваме ние, секогаш го даваме максимумот, а веројатно свесни сме дека не можеме скеогаш и секаде да бидеме и со овој клуб. Група како Комити со не повеќе од 500 редовни членови, тешко дека може да си дозволи да навива во исто време за 3 клуба...Нормално дека кој може оди, нормално дека ни е мило за резултатите, ама и Комити се луѓе да му се невиди, кој ќе издржи за викенд на три утакмици да оди.. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Договорено, ќе пратиме и уште две деца за следната утакмица :icon_lol:

Дај најсериозно...не споредувајте РК Вардар и ЖРК Вардар. За РК Вардар се навивало и кога губеле и сега кога газат, за ЖРК Вардар не се навивало и стварно не знам зошто да се навива организирано за уште еден клуб и покрај тоа што го носи името Вардар, кога веќе би можеле да навиваме на повеќе места подобро би било да навиваме за КК Вардар. На што ќе личи групата, каква сериозност, да се навива сега уште 3-4 утакмици во ЛШ и после батали ги? Да не иде некој во СЕХА лига да ги гледа? Да се навива сега за ЖРК Вардар само заради тоа што има дрим тим? Играчи, управи, спонзори, сето тоа е минливо, остануваме ние, секогаш го даваме максимумот, а веројатно свесни сме дека не можеме скеогаш и секаде да бидеме и со овој клуб. Група како Комити со не повеќе од 500 редовни членови, тешко дека може да си дозволи да навива во исто време за 3 клуба...Нормално дека кој може оди, нормално дека ни е мило за резултатите, ама и Комити се луѓе да му се невиди, кој ќе издржи за викенд на три утакмици да оди.. :D
Абе јасни ми се работите мене, затоа и не ми е чудно што Комити не одат на ЖРК, јасно ми е дека не е работата: Еј утре ќе одиме како група, задутре не. Но муабетот е дека може неофицијално да се отиде на меч и да почне спонтано навивање, така никој нема ни по тифо стандарди да ви замери. Замислете дека сте на пример у Автокоманда 30 души и ќе тргне возот. :D Мене ми е жал за девојките и тоа што се гледа дека се импресионирани од Вас и дека сакаат барем малку таква поддршка и за нив. А не збориме за вукојебина играчи туку ракометарки од врвот на светскиот ракомет.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Е клошар(и) бе, а кога ве вика да им дадете поддршка те(ве) нема. :D

Не, реално, знам дека бодрење на три клуба е тешко изводлива работа, иако моментално одите само на еден заради бојкотот на ФК, па затоа би било и глупо да се почне организирано овде па да се напушти ако прекине бојкотот на фудбал, но фер е да има барем некакво одење.

Самите девојки постојано повикуваат на поддршка, газдата е ист, треба барем подгрупата што навиваше за РК Вардар пред 2 сезони да ја пратите или помасовно одење без обележја, колку да има кој да подвикне а тоа да не биде официјалниот спикер у сала.
Брат веруј, за нив и гол би навивал. Посебно за Јованка :love:
Али неизводливо е. Објасни Незапирливи погоре.
А Комбат ако сакаат нека одат али пак ќе бидат истите максимум 40-50 деца што идат стално на КК Вардар.
А за болдот, тоа пак треба некој да го организира. А и што навивање е тоа без обележја и транспарент.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Машала :D

Аморим кравата у кал што живееше ракомет и покажавме како се игра и избега кучката од кај нас. Сега е у Ѓер. Добро е тоа.
Лоши се оние Булатовиќ и Горбич, Локе и Ковачич.

Углавном имаме појак тим од Ѓер, само да се уиграат им треба време.

фала за линкот ме мрзи да гуглам ко шо гледаш :)
Мал офтопик, Аморим беше оваа што се омажи за Македонец?

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Абе јасни ми се работите мене, затоа и не ми е чудно што Комити не одат на ЖРК, јасно ми е дека не е работата: Еј утре ќе одиме како група, задутре не. Но муабетот е дека може неофицијално да се отиде на меч и да почне спонтано навивање, така никој нема ни по тифо стандарди да ви замери. Замислете дека сте на пример у Автокоманда 30 души и ќе тргне возот. :D Мене ми е жал за девојките и тоа што се гледа дека се импресионирани од Вас и дека сакаат барем малку таква поддршка и за нив. А не збориме за вукојебина играчи туку ракометарки од врвот на светскиот ракомет.

И јас би сакал девојките да имаат подршка барем пола од онаа што ја имаа момците со Барселона и ПСЖ ама реално не сме голема група..Да речеме 500 редовни членови се друго се дечки што одат само на поинтересни утакмици, па од тие 500 души колку ќе можат да одат денес во Железара а после да одат во Борис, да не зборам кога ќе се навива на ФК организирано, па кога ќе има и гостувања, некогаш и на РК Вардар нема да можеме да одиме, не е лесно ни физички а ни финансиски и крајно несериозно е да се нафатиме на тоа, а и не е фер за девојките, сега да ги бодриме а после да играат пред 100 души заедно со џандарите...И да не бидам погрешно сфатен, ова си е само мој став, а и не велам дека девојките не заслужуваат да бидат бодрени, ама реално такви се можностите, ако толку има заинтересирани, гледам само се жалите, да се собереме 30-тина души од Кајгана и машко и женско и старо и младо па да урламе 60 минути :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Брат веруј, за нив и гол би навивал. Посебно за Јованка :love:
Али неизводливо е. Објасни Незапирливи погоре.
А Комбат ако сакаат нека одат али пак ќе бидат истите максимум 40-50 деца што идат стално на КК Вардар.
А за болдот, тоа пак треба некој да го организира. А и што навивање е тоа без обележја и транспарент.
Абе не е по ваши и по тифо стандарди, но според ЕХФ и тоа е многу. :D

Ја ти гарантирам дека овие Комбат би биле доволни за добра (не пеколна, добра) атмосфера. Свирежите сами ќе си дојдат. А спикерот ќе вика: Јованка Радичевиќ у стилот на Дарко Станиќ. :icon_lol:

Разбирам јас дека таков тип на разгибано и килаво навивање Вам ви е глупо, и дека е од коњ на магаре, под стандард, под „прописи“. Не ти викам Комити да одат на ЖРК како група, пошто не ни го очекував тоа, но сепак она спонтано и „неофицијално“ навивање е можно макар и од 30 души. :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не ти викам Комити да одат на ЖРК како група, пошто не ни го очекував тоа, но сепак она спонтано и „неофицијално“ навивање е можно макар и од 30 души. :)
Епа ете ставам лајк на предлогот на Незапирливи :icon_mrgr:
За воџа го предлагам нашиот напатен Коњаник Сабја :pos:
Него овој Дим4е многу ми е сериозен, ме плашиш брат.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.480
Абе не е по ваши и по тифо стандарди, но според ЕХФ и тоа е многу. :D

Ја ти гарантирам дека овие Комбат би биле доволни за добра (не пеколна, добра) атмосфера. Свирежите сами ќе си дојдат. А спикерот ќе вика: Јованка Радичевиќ у стилот на Дарко Станиќ. :icon_lol:

Разбирам јас дека таков тип на разгибано и килаво навивање Вам ви е глупо, и дека е од коњ на магаре, под стандард, под „прописи“. Не ти викам Комити да одат на ЖРК како група, пошто не ни го очекував тоа, но сепак она спонтано и „неофицијално“ навивање е можно макар и од 30 души. :)
Па ете 30 души од кајгана сигурно може да се соберете еве и јас ќе дојдам да бидам од помош... ќе купиме карти за едно делче од еден блок и ќе го пробаме ова што го кажувате и ќе видите како функционира

Kajgana Shop

На врв Bottom