Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Вугринец почнал да мрси против Комити и Вардар, сака изглеа да си го навлече гневот уш поише![]()
Kade vide toa?
„Вардар ги има „комитите“, кои се фудбалски навивачи, но доаѓаат и на сите ракометни натпревари. Вообичаено нема пр??блеми, дури и ни честитаат за добрите резултати во Европа. Сепак, кога ќе дојде до дерби меч, особено во помала сала како онаа во Кале, тогаш тоа е ракометна антипропаганда. Дури и сопругите на играчите на Вардар им ги даваат децата на ракометарите за да ги тргнат на сигурно кога ќе тргнат инцидентите, никој не може да ме увери дека тоа е нормално. Во ЛШ е поинаку, за секоја фрлена запалка следи казна, додека на последното дерби мене ме удрија со камен во грбот и сите се правеа како ништо да не се случило. Тоа едноставно мора да се промени“ - порачува Ренато Вугринец.
ekipa.mk
И Вугринец почнал да мрси против Комити и Вардар, сака изглеа да си го навлече гневот уш поише![]()
U Avtokomanda poarno e , beter e tamu
Е како бе си го навлекувал гневот? Со тоа што многу културно одговори дека нема проблем со комитите, но дека бил удрен на натпревар? Да не треба да се прави ненормален и да молчи? Или можеби лаже?
Такви ситуации се недозволиви, без разлика од која навивачка група доаѓаат и без разлика кон кој тим се упатени.
Е како бе си го навлекувал гневот? Со тоа што многу културно одговори дека нема проблем со комитите, но дека бил удрен на натпревар? Да не треба да се прави ненормален и да молчи? Или можеби лаже?
Такви ситуации се недозволиви, без разлика од која навивачка група доаѓаат и без разлика кон кој тим се упатени.
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 15:17 ---
Па нека кажат играчите на Вардар дека немаат проблем со навивачите на Металург, но дека биле удрени на натпревар во Автокоманда.
Баш Вугринец коментираше дека во БТ е добро, но дека во помалите сали може да биде опасно (тука спаѓа и Автокоманда не само Кале, ама во Автокоманда сигурно не го удриле Вугринец).
Моќта на црвено-црното семејство. Браво