Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
za utre
celzi 1 1,25
arsenal 1 1,30
mancester utd 1 1,55
real mad 1&t1 1,30
barcelona 2&t2 1,35
dortmund 1 1,25
baern min 1&t1 1,25
vkupno 6,90*500=3450

Според мене зицер на колото и поклон квота ако може така да се каже е за Шалке 2ка, игра на гости кај Braunschweiger последно пласираната екипа во бундеслигата која игра очајно и дома и на гости, единственото изнеадување го направи минатото коло победувајчи кај Волфсбург со 0-2, но сепак ако ги согледаме сите аргументи овој тим нема квалитет, не располага со играчки кадар кој може да направи нешто повеќе, има ужасна гол разлика и е за неколку класи под Шалке. Изненадување или можда „местење“ како тоа со Волфсбург неможе да се случува секое коло. Точно дека Шалке во вторник игра натпревар од ЛШ против Челзи на домашен терен, и тоа дерби натпревар, но на Шалке сепак му е битна и тоа како победа во првенството бидејќи се наоѓа на 8мата позиција и притиснати се од екипите кои ги имаат позициите што водат квалификации за ЛШ ако не повеќе за идната сезона, нешто што секако е основен императив за Шалке!
што мислиш вреди да се игра сингл, како е Шалке со сигурност

за утре шалке е поклон
едно на голови
дортмунд гг3+
реал 3+
вердер гг3+
сити 3+
милан 3+
некако ми мириса дека утре атлетико ќе кикса

Уплаќам денес ливче за утре и таа во златна копачка место 2 ми ја ставила 1 Вест Хем :facepalm:..само господ сеа нека ми е напомош:D

Уплаќам денес ливче за утре и таа во златна копачка место 2 ми ја ставила 1 Вест Хем :facepalm:..само господ сеа нека ми е напомош:D
Абе како играат Сити на гости,богами нас господ нека ни е на помош:D

Поарно ти направила. :)

Многу примамливи иѕгледаат утакмициве на фаворитиве а тоа најмногу ме плаши. Која е најверојатна да зезне ?

што мислиш вреди да се игра сингл, како е Шалке со сигурност

Според мене вреди, може и само сингл на голема уплата, јас да бидам искрен ја врзав со уште Реал и Галатасарај на солидна уплата, кои мислам дека денес нема кај да бегаат заедно со Шалке.

Баерн 4+ 1.5 o_O
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 10:02 ---

Мене така минатото коло Менхенгладбах - Дортмунд наместо 2 они 1 ми ја ставиле и испадна, ама ме зафркнаа други утакмици, штета. :D

Ај денес на поситна уплата, ради госпоѓица Стивенс од вчера, која очигледно имаше попаметно нешто отколку да игра тенис...

Atletiko de Madrid 2-3
Frenchcaste GG
Valencia 2-3
Мохамед Али + гемови
baby fed + гемови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom