Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Со сите зафатени девојки на форумот кој сакаат да го изневерат својот партнер. :cool:

Педери СТОП...Врски пократки од три месеци СТОП...Мажени СТОП.
Знам такви. Консултирај го членот погоре за упатства-коja е полеснa.

Он: Анфем, wot, Natural-girl...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Леандра, ако си стварно моника белучи....озбилен сум.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
@leandra и по можност да ми мавни еден шамар (оооо Боже...шамар од Леандра) при само запознавање ако се деси некогаш (y)
И појче не се трудам да означувам оти гледам не бива...
Овој Пеџа исто така, Плух и некои други со невообичаена смисла за хумор, позитиви, шо во моменатов не ми текнуваат :))

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Кариес, @cool@ и Bratot..

ии leandra ама у некоја безбедна средина.. Барем кај шо нема чаши, флаши, дрва и камења.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Кариес, @cool@ и Bratot..

ии leandra ама у некоја безбедна средина.. Барем кај шо нема чаши, флаши, дрва и камења.

Значи во врска со желбиве околу запознавањево со Леандра (чаши, флаши...болка и сл.) ти си Јас ама во паралелен универзум :D

P

parvati

Гостин
Сакам со Драата Ни Кајгана Ч )
Абе а праите ли Кајгаџиску форумљашку собиранку ?
Сакам да дојду некад, да дринк соум вајн, смоук соум џоинт, ен гив пис а ченс : ) или смајли шајнинг фејсес
Ја нејќу сс Леандру, сакам сс Лангелину,БлуЛејдибаг,Бабси,Кјара,Кинг Б и остала женска багра што има позитиф вибрејшнс
А од мушкомањасти сакам сс Андрев,Костиц Ч ),Трвајвр,ВВот и још некои опенмајндед хипици

B

babsyy

Гостин
Сакам со Драата Ни Кајгана Ч )
Абе а праите ли Кајгаџиску форумљашку собиранку ?
Сакам да дојду некад, да дринк соум вајн, смоук соум џоинт, ен гив пис а ченс : ) или смајли шајнинг фејсес
Ја нејќу сс Леандру, сакам сс Лангелину,БлуЛејдибаг,Бабси,Кјара,Кинг Б и остала женска багра што има позитиф вибрејшнс
А од мушкомањасти сакам сс Андрев,Костиц Ч ),Трвајвр,ВВот и још некои опенмајндед хипици
Важи бе, таман на нес (за тебе без млеко):pipi: да шириме позитиФ вибрејшнс :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Шкорпи лани кога критериумите за запознавање ми беа полабави поминав на Виноскоп, ја облеков розовата кошула, ја светнав косата со брилијантин, чевлите огледало, ставив лабело, а ти само помина во близина и не дојде.
Ајде друг пат.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Шкорпи лани кога критериумите за запознавање ми беа полабави поминав на Виноскоп, ја облеков розовата кошула, ја светнав косата со брилијантин, чевлите огледало, ставив лабело, а ти само помина во близина и не дојде.
Ајде друг пат.

Знам, пропуштен воз :). Јас со авиони сега патувам :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom