Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.945
Тешко во кино, кога ќе се прикажува пак во Скопје, термини?Со очекувања ќе те разочара. гледај го во кино ако можеш.
Тешко во кино, кога ќе се прикажува пак во Скопје, термини?Со очекувања ќе те разочара. гледај го во кино ако можеш.
Само шо дојде во Скопје, ваљда уште некои 2-3 недели ќе го има.Тешко во кино, кога ќе се прикажува пак во Скопје, термини?
Вечерва кај мене се гледа Europa Report !
Ќе видиме, ја ќе се гледа до крај или ќе се исклучува на 30 минути.Филмот е доста спор, да знаеш. Снимен е документарен стил, на начин на кој е сличен со тоа што може ќе затекнеш на Discovery некоја документарка. Ако си фан на тоа, и на hard sci-fi, space exploration etc. - тогаш гледај го слободно. Ефектите не се холивуд класа исто, да напомнам .
Совет од мене еден од овие што ги рачунаш за утре да ги гледаш денес.Денес ќе го гледам Man of Steel, после него Cloud Atlas, двата за прв пат. За истите планирам да направам рецензија во соодветната тема наскоро, како и за Melancholy, Another Earth, After Earth, Oblivion, Pacific Rim, Hansel & Gretel, Europa Report и Hunger Games. I'll have a busy writing days ahead . Онака да си спомнам, ако некој не гледал некои од овие, а сака да прочита мислење/рецензија, дека може да ја очекува викендов.
Ради сплет околности, за утре можам да бирам еден филм за гледање (среќа изборот падна на мене), па сакам да прашам, Now You See Me vs. Despicable Me 2? Кој е подобар избор за гледање прв, според вас?
Ако не друже, почекај да направам рецензија, па одлучи се дали да го гледаш воопшто . Филмот не е за сите (Pluh, don't you dare quote me ).Ќе видиме, ја ќе се гледа до крај или ќе се исклучува на 30 минути.
едит; не се предомислив
не го гледам.
R.I.P.D сум го имам симнато но не ми е гледам, него го пуштам. Чао се враќам касно вечер или утре да го отценaм.
Фала на советот . Тогаш само Man of Steel ќе го гледам, па Атласот некој друг ден. Ќе изгледам Hellsing некоја епизода наместо Атлас .Совет од мене еден од овие што ги рачунаш за утре да ги гледаш денес.
Cloud Atlas после Man of Steel ќе ти изгледа како да трае цела вечност.
Gledaj go Atlas prvo, nema da gresisАко не друже, почекај да направам рецензија, па одлучи се дали да го гледаш воопшто . Филмот не е за сите (Pluh, don't you dare quote me ).
Фала на советот . Тогаш само Man of Steel ќе го гледам, па Атласот некој друг ден. Ќе изгледам Hellsing некоја епизода наместо Атлас .
Gledaj go Atlas prvo, nema da gresis
Зошто да изгуглам кога може некој друг тоа да го направиНе те цитирам ама баш за мене е погоден ако не е за сите
Сакам тресење камера и документарен стил
Драгонскај, не те мислев тебе за толкав нуб да не знаеш да си изгуглаш или јутубнеш (?) despicable me voices, despicable me behind the scene..
Сеа знам на Анон како му билоЗошто да изгуглам кога може некој друг тоа да го направи