UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
غوارديولا يفجرها : هذا الفريق هو المنافس الفعلي لنا أوروبيا

3802.jpg

أكد مدرب فريق بايرن ميونخ الالماني ، الاسباني بيب غوارديولا عن ان فريق يوفنتوس الايطالي سيكون ابرز المنافسين على بطولة دوري أبطال أوروبا لكرة القدم الموسم المقبل .
وقال غوارديولا :”الفريق به الكثير من الابطال وواضح ان لديهم عزيمة نقل التفوق المحلي الى النطاق القاري، ولديهم ايضاً العديد من مصادر الدخل بعد بناء ملعبهم الخاص بالاضافة الى جمهور متشوق للانتصارات.

Wow каква вест.Инаку да преведам,Пеп вели “И јас сум за обединета Македонија“
:)

3802.jpg

أكد مدرب فريق بايرن ميونخ الالماني ، الاسباني بيب غوارديولا عن ان فريق يوفنتوس الايطالي سيكون ابرز المنافسين على بطولة دوري أبطال أوروبا لكرة القدم الموسم المقبل .
وقال غوارديولا :”الفريق به الكثير من الابطال وواضح ان لديهم عزيمة نقل التفوق المحلي الى النطاق القاري، ولديهم ايضاً العديد من مصادر الدخل بعد بناء ملعبهم الخاص بالاضافة الى جمهور متشوق للانتصارات.

Си игра мајтап бе, Јувентус конкурент на Баерн ќе бил, ајде да го имаа Ибрахимовиќ...ама вака не...:D

хехе блиску си ама не е тоа, Гвардиола вика дека тимот на Јувентус за следната сезона ке бидат главни конкуренти, сеа ова е само да ја споделам веста се надевам нема контроверзии да предизвикам кај одредени членови што не се истомисленици со Пеп

DSC04844.JPG
DSC04845.JPG
DSC04842.JPG
2013-10-02 19.10.24.jpg
DSC04857.JPG

Ролфес какво играчиште е. Немаше загубено дуел, точни пасови. Шеф е на теренот. Толку значаен им е како што беше порано Балак за Баерн. Емре - дете на Баерн кој е позајмен во Леверкузен исто одигра многу добро откако влезе во 2-то пол., им ја живна играта после израмнувањето. Но, кога го пушти Хегелер, играч од дефанзивната средина наместо Сиднеј Сем си велам што му е на Хипија, при резултат 1:1 вади офанзивец и пушта дефанзивен играч али ете го постигна голот и сите среќни на крајот. :D

3802.jpg

Лажеш курво!

Вторник:
Шалке - Челзи (Арена Спорт 1)
Марсеј - Наполи (Арена Спорт 2)
Милан - Барселона (Арена Спорт 3)
Арсенал - Борусија (Арена Спорт 4)

Среда:
Баерн - Плзен (Арена Спорт 2)
Бенфика - Олимпијакос (Арена Спорт 3)
Манчестер Јунајтед - Сосиедад (Арена Спорт 4)

На МТВ во Среда најверојатно ќе иде Реал - Јувентус.

Јуве има една предност во овој натпревар, а тоа е што фаворитската улога ја има Реал и тие ќе се обидат да ја земат играта во своите нозе, да диктираат темпо и да напаѓаат повеќе. Според мене Реал го нема ни приближно интензитетот на Баерн па да не дозволи да издише Јуве, така да додека Реал игра, Јуве ќе има шанса да искористи. Иако нема реузлтат на овој натпревар кој ќе ме изненади. Може и 0-0 да заврши, може да паднат и повеќе голови, а може и било кој да победи. Сепак што и да се случи, нема да биде крај за Јуве, како што некои се обидуваат да го прикажат тоа :D

Бланко ќе биде најсреќен со 2-1 резултат, јас мислам.
Само ако голот го постигне Љоренте за Јувентус. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom