R
Rigel Kent
Гостин
Toa doma mama pravi ovoj period a?Гледај да биде нешто по зимско... пиперки, патлиџани...![]()

Toa doma mama pravi ovoj period a?Гледај да биде нешто по зимско... пиперки, патлиџани...![]()
Не. Правам зимница деновиве па да се искористи нештоToa doma mama pravi ovoj period a?![]()
Еве ја и мојата супа
Прегледај го приврзокот 74595
Иии пријатно јадење
Прегледај го приврзокот 74597
Кaква е таква е важно направил. Ајде да ја видиме твојата може ќе биде поубава.сигурен/a си дека ова е супа? мене ми личи на онаа вода во која се брцаат пиперките за да се исчистат кога се прави ајвар
Не сум сигуренсигурен/a си дека ова е супа? мене ми личи на онаа вода во која се брцаат пиперките за да се исчистат кога се прави ајвар
А бе мрдни си го газот, оди зготви ја супата и ставај слики овде. Башка и послатко ќе ти биде сам ако си ја правиш!Фала за рецептава Блу, ради настинкава нешто не ми се фаќа многу многу да готвам сам па ќе гледам да ја натерам мајка ми да ми ја направи.
А бе мрдни си го газот, оди зготви ја супата и ставај слики овде. Башка и послатко ќе ти биде сам ако си ја правиш!![]()
Пробај де, ние сакаме конкуренција што повеќе. Ти не си ни пробал.Ќе ја направам утре ако не, ако трае и утре натпреварот. Само немам добар апарат, нема да фатам добри фотки како вас (а и да имам добри фотки, како да се такмичам со тебе и Anne-то?)![]()
Ането па што вади квалитетни фотки со мобилниот абе шта да ти причам. Немој тука со изговори туку прај ја супата ок?Ќе ја направам утре ако не, ако трае и утре натпреварот. Само немам добар апарат, нема да фатам добри фотки како вас (а и да имам добри фотки, како да се такмичам со тебе и Anne-то?)![]()