Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не баш. Сеуште немаме ГМО храна. Али кај и да е, ќе го дадеме гзот на моќниците

имаме и тоа како само што никој не зборува за тоа, инаку оние фирмички кои станаа бренд (а бидејќи ние сме курнази и ја следиме модата не е работа да не јадиме строго такви производи кои се ИН на пазарот и во светов) на светски пазар излезе да се главни шиткачи на ГМО храна.

имаме и тоа како само што никој не зборува за тоа, инаку оние фирмички кои станаа бренд (а бидејќи ние сме курнази и ја следиме модата не е работа да не јадиме строго такви производи кои се ИН на пазарот и во светов) на светски пазар излезе да се главни шиткачи на ГМО храна.

Храната од Македонија не е ГМО. Не зборам за увозната

515px-MercuryFoodChain-01.png

:)

некој за сојата нешто повеке да кажеше?
јас ја варам и ја јадам со сирење ,сенф,црн леб...

нема вкус но гледам оти има доста протеини во неа.

фала поззз

јас да си прашам сега нешто,може некој друг прашал ама не видов.

знам дека рибата не оди со млечен производ,
слушнав оти два млечни производи исто така не одат заедно?
дали има нешто корисно во зденката?
и дали може во ист ден да пиеш јогурт,па подоцна млеко?

благодарам однапред

јас да си прашам сега нешто,може некој друг прашал ама не видов.

знам дека рибата не оди со млечен производ,
слушнав оти два млечни производи исто така не одат заедно? - Не.
дали има нешто корисно во зденката? - Не.
и дали може во ист ден да пиеш јогурт,па подоцна млеко? - Да.

благодарам однапред

повеќе протеини или јаглени хидрати на што да се ставе акцент за да кренам килажа ?

повеќе протеини или јаглени хидрати на што да се ставе акцент за да кренам килажа ?

јх повеќе ти требаат, но внимавај да не претераш па да се засалиш. Инаку без протеините мускул нема да не заборавиш :) А јх гледај да не ги внесуваш од чоколади и благо само, гледај да ти бидат од ориз, компир, овес, овошје.

Ај кажете си сега од кај да земам стек во скопје поефтин и плус да не е пакован по 1кг, оти нема фрижидер во студентскиов и нема кај да го чувам. Рефус и поефтин каде е :)

Што додавате со овесните снегулки обично, нешто да е повкусно ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom