Боди билдери со мали пениси има ли надеж ?

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро познат гледам бааги те мачи овај проблем и бараш иљачи за тебе, па успат и тема да отвориш околу тоа.
Немај гајле другар, ако не е задоволна момата дома луѓе сме ќе помогнеме. Иначе кажи кога ти е роденден да ти пратиме шублер да можеш да го измериш, па момите на форумов да ги обавестиш со милиметрите до кај си.:D
П.С незнам од каде излезе овој научен труд (уствари познатиов излгеда има земено за матура тема по биологија за проблемот кој го има), или билдер му ја смота симпатијата па сега го мачат вакви работи. Иначе другар никој билдер не е роден билдер бидејќи ретко кој кај нас почнал да вежба пред 16години, а до таа возраст израснал петелот.
Се надевам дека нема да слушнеме дека имаш обид за самоубиство поради малото петле, ако те малтретира женската дека ти е мал или остај ја и барај друга или викај пичкаму наши сме си ќе ти помогнеме.

Не се лути срце ти ќе ми го пушиш не се нервирај убо прочитај шо сум напишал, а билдериве ќе ги остајме низ џам да гледаат и лиги да им течат. Оти само во филм имаат такво чудо видено во живо не можат ни да го помислат, ќе мислат оти некоја анаконда пробва да те удајт.

Мерцедес возиш?

Добро познат гледам бааги те мачи овај проблем и бараш иљачи за тебе, па успат и тема да отвориш околу тоа.
Немај гајле другар, ако не е задоволна момата дома луѓе сме ќе помогнеме. Иначе кажи кога ти е роденден да ти пратиме шублер да можеш да го измериш, па момите на форумов да ги обавестиш со милиметрите до кај си.:D
П.С незнам од каде излезе овој научен труд (уствари познатиов излгеда има земено за матура тема по биологија за проблемот кој го има), или билдер му ја смота симпатијата па сега го мачат вакви работи. Иначе другар никој билдер не е роден билдер бидејќи ретко кој кај нас почнал да вежба пред 16години, а до таа возраст израснал петелот.
Се надевам дека нема да слушнеме дека имаш обид за самоубиство поради малото петле, ако те малтретира женската дека ти е мал или остај ја и барај друга или викај пичкаму наши сме си ќе ти помогнеме.

Мерен е бе мајмун мерен премеруван за курот на добро познат меѓународни трибини се имаат праено и дискутирано за неговата величенственост и убавина, туку шо прајме за тебе бе машко ?
Аш шо ми иди горчина на душава шо си имате таква мака, додека низ светов билдерите си признаа и сите си бараат иљач вие овде уше одземји се трескате ебаго.
ти реков јас јас не сум ти крив види таму расправај се со татко ти дедо ти тоа е чиста генетика,ако акаш да ти сецнам некој сантим од мојов пошто отпојќе имам, не за друго оти ми е греф и жал затебе ама и од тоа нишо не бива знајш ли колку билдери че се јават после за да им донирам куроо ткиво ?
не бива другар можам на 100 души да помогнам ама вие појќе сте не иди на едни татко да бидам на други очуф.
Ама ја чунки и онака сте дилберчиња и педерчиња и куриња не ви требет тоа и шкорпо го имет потврдено во неколку теми.
6Lls1.jpg

Сине МАЈМУНЕ моето сочуство се обидуеме шо побрзо иљач да ти најдиме.
Се мислам и хуманитарен концерт да организирам под наслов да му помогнеме на мајмун да му го продолжиме курето за да има достоинствен живот.

Темава ја ја сфатив коо тролање.. не знам зошо се примија ко млади мајмуни повеќево.. јес да го хејтаме добро познат.. ни ја не го варам органски и партал се правиме на теми.. али за реметов шо им го мава на дилбериве рака му давам(y)

Пошо озбилно праша.. еве ти читни нешо..
http://www.health.ny.gov/publications/1210/
http://www.buzzle.com/articles/bodybuilding-supplements-side-effects.html

За анаболиците си у право, може по малку и за креатинот ама за се друго врска нема.

Мерцедес возиш?

А класа,душо.
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 19:07 ---
Темава ја ја сфатив коо тролање.. не знам зошо се примија ко млади мајмуни повеќево.. јес да го хејтаме добро познат.. ни ја не го варам органски и партал се правиме на теми.. али за реметов шо им го мава на дилбериве рака му давам(y)

какво тролање , немој такви дезинформации да шириш од петни жили се обидуваме да им помогнеме на нашите дилберки на чело со шкорпо и мајмунот.
Мајмунот можи и од препаратите за прскање тутун да му е
:)

Во ред, кловнот има комплекси али тебе не можам да те сфатам?Не те приматуваат момци што вежбаат? Душо, за тоа треба реципроцитет...

Во ред, кловнот има комплекси али тебе не можам да те сфатам?Не те приматуваат момци што вежбаат? Душо, за тоа треба реципроцитет...

Па не е нормално да трча по типци шо вежбаат, жениве нејќат плочки СЛАВИНИ САКААТ сфаќаш ?

:place::place::place::place::place::place: како знаеше?! јас целиот мој живот се надевам на некое мажиште... ама нишо бе.. глеаш фрустрации си лечам тука на форумов оти девица останав у пм...

Да ти кажам одсекогаш сум се прашувала зошо мора да бидете секогаш без мајца и да зјапате у некоја цура ко прв пат у живот жена да гледате.. а кога ќе ви мавнат корпа, плачете како најголеми пичици... :pipi:
Мислите дека ние се палиме на плачковци?... уствари.. знаеш шо.. кога воа го прочитав
Increased levels of estrogen
си викам.. ај бе и ја сум жена и знам како е да си у пмс.. мене ми е познато тоа чувство, само вас не ви е.. затоа сега тебе пример воа што ја тебе и другиве ве тролам ви паѓа тешко и хистеришате како некои жени у пмс..
Тој шо нема мака.. прифаќа тролање .. тој шо си ја има мувата на капата.. знаеш веќе како велат..

:place::place::place::place::place::place: како знаеше?! јас целиот мој живот се надевам на некое мажиште... ама нишо бе.. глеаш фрустрации си лечам тука на форумов оти девица останав у пм...

Да ти кажам одсекогаш сум се прашувала зошо мора да бидете секогаш без мајца и да зјапате у некоја цура ко прв пат у живот жена да гледате.. а кога ќе ви мавнат корпа, плачете како најголеми пичици... :pipi:
Мислите дека ние се палиме на плачковци?... уствари.. знаеш шо.. кога воа го прочитав си викам.. ај бе и ја сум жена и знам како е да си у пмс.. мене ми е познато тоа чувство, само вас не ви е.. затоа сега тебе пример воа што ја тебе и другиве ве тролам ви паѓа тешко и хистеришате како некои жени у пмс..
Тој шо нема мака.. прифаќа тролање .. тој шо си ја има мувата на капата.. знаеш веќе како велат..

Неаме пари за маици стероидите скапи се. Плус хирушкиот зафат за пенис енларџмент е ѓаол ипол. Него остај тоа, признај, се навлажни малце кога те цитирав?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom