Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе падне ПСЖ не е проблем. Доне само сака да ги опушти играчите, друга песна ќе се пее во сала голманите како Хулк, стануваат ѕверови баш кога треба, балкански инат прорабува и газиме...

Реално така е,сите мислевмо дека со вакви голмани Вардар нема што да бара против Барса ама ете видовмо што се деси.Све е момент на инспирација,колку ја посакуваш победата,не играат парите секогаш главна улога,туку срцето и желбата на играчите.

Реално така е,сите мислевмо дека со вакви голмани Вардар нема што да бара против Барса ама ете видовмо што се деси.Све е момент на инспирација,колку ја посакуваш победата,не играат парите секогаш главна улога,туку срцето и желбата на играчите.

Точно така... Значи опуштено да се влези во сала. Мирно без она МОРА да се тепа сценарио во глава. Со подгреана атмосфера, мотивација од трибините и инспирација ПСЖ ќе падне. Па една Барса кога ја стигнавме од -6 зошто не и овие? Од крв и месо се како нас, бучна публика е и те како голема предност. Останува само судиите да се на ниво се друго си е до нас. Јас сум убеден во БТ никој нема што да бара, реално и Барса се извлече, самите играчи не веруваа во себе до крај, да веруваа малку повеќе и да имавме малку подобар тренер и они ќе паднеа.

Ме нервира тоа што многу се бунеа французиве кога играа против Металург дека публиката вршела притисок, дека судиите суделе за Металург под притисок, ова , она ... Ако не си навикнат на таква гласна публика кај тебе дома, што кој курац збориш за на страна ...

Ме нервира тоа што многу се бунеа французиве кога играа против Металург дека публиката вршела притисок, дека судиите суделе за Металург под притисок, ова , она ... Ако не си навикнат на таква гласна публика кај тебе дома, што кој курац збориш за на страна ...

Остај ги бе нека плачат, ние битно си лапнавме два бода. :)

Лани ги гледав Русиве, беа лоши ама па имаше и полоши екипи од нив. Сега ги гледам првпат сезонава, ваков Загреб ги декласира сред Петерсбург.

Ептен застарен ракомет играат, ваков ракомет пред 20 години се играло.

Лее Русиве мизерија човече,го јадат од Загреб и тоа на велика.Како не ни паднаа пак у нашава група:D

мизерија и лани беа па Металург не ги тепаше во гости дебакл изиграа таа утакмица..

Загреб се мачеше прво полувреме после ги отворија Стјепанчич решета.

Треба и тоа местото што го имаат да им го одзмеат.Овие Санкт Петерсбург не се сеќавам да победиле некој некогаш.

Кире им се намерачил на Металург, се гледа кој е нов играч на Вардар во иднина :icon_mrgr:

Пази да не биде играч на вардар

Се диви што му дава голови на Станиќ,егоистот не може да поднесе дека публиката во Македонија го сака Станиќ.

Ќе видиме на вас колку ќе ви шибне. ;)

Мн јака утакмицава.Ги изгасив уште по 10 минути игра.Овие на екскурзија се појдени а не на утакмица.Не дека ќе тепавме, ама барем да се играше машки не пишкарски

Каде бе со толку изгубени топки против Барса:tapp:,има да ги истурат ако продужат да играат вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom