Едвај чекаш Вардар-ПСЖ?? Па не играте вие ден-два пред нас?
Да сабота играме ама на гости а овој е дома, без разлика што вика Доне, цел народ очекува победа.
Карачиќ ќе игра? Зашо го немаше во СЕХА? Го одмараат или повреден е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едвај чекаш Вардар-ПСЖ?? Па не играте вие ден-два пред нас?
Добро, може и ја претерав малкуали сепак не се од рангот на Барса у никој случај.
Пишав јас дека го победивме најскапиот клуб на сите времиња. Не сум пишал нигде дека они се институција (затоа што не се) ниту сум пишал дека се од рангот на Барселона, напротив пишав дека имаат доста променливи резултати во подготвителниот период и во француското првенство. Прочитај назад на темата ќе видиш.Ах бе другари, а како беше од рангот на Барса кога Металург го победи? Нели беше најскапиот тим? Или се сврти тркалото сеа?
Пишав јас дека го победивме најскапиот клуб на сите времиња. Не сум пишал нигде дека они се институција (затоа што не се) ниту сум пишал дека се од рангот на Барселона, напротив пишав дека имаат доста променливи резултати во подготвителниот период и во француското првенство. Прочитај назад на темата ќе видиш.
И баш ме интересира од каде по која логика за тебе ПСЖ се институција?
Кој сака нека пее за нив(навива), колку сака пари нека имаат, незнам каква медиумска покриеност(нека ги има и на нашине автобуси), незнам какви играчишта да имаат...само успеси како оние на Барселона прават институција...резултати, резултати и само резултати се друго е гола вода на која се палат само оние кои пратат ракомет еднаш годишно.Пари, организација, играчка професионалност, медиумска, ниво на работа...
ШТО ИМА ПСЖ ОСВОЕНО?
Истото прашање и за Металург може да си го поставиш до пред да дојди Минчо во клубот.
Што има врска тоа што има ПСЖ освоено и колку титули се во прашање, глеј играчки кадар моментален.
Не игра институцијата, играчите играат.
Ај ќе разбереш некој ден, во скоро време не верувам. Кога не ја сфати споредбата со Металург, џабе го прајме муабетот.
И сеа викаш оти не се институција во ракометот, Вардар ќе ги пукне 10 разлика, м?
Абе момци, институција не секогаш се одредува според бројот на освоени титули во минатото. Има екипи кои имаат дузина трофеи освоено па сега се на ниво на аматерски клубови.
ПСЖ е спортска институција, во која спаѓа и ракометниот клуб. Организирана на највисоко ниво, врвни услови, сега и врвни играчи. Професионална средина, што би се рекло: Сите марифети ги има.
За титулите никој не говори овде.